זה היה קרוב מאוד להדחה של ברצלונה כבר בשלב רבע גמר הגביע, זה לא היה קל, אבל בסופו של דבר מועדון הפאר מברצלונה עשה את העבודה וסיים את הערב הדרמטי הזה עם 3:5 על גרנאדה וכרטיס לחצי הגמר.
המארחת עלתה ליתרון בדקה ה-33 משער של קנדי, בניגוד למהלך המשחק ואחרי לא מעט החמצות של האורחים. בדקה ה-47 רוברטו סולדאדו הוותיק הכפיל והיה נראה שגרנאדה בדרך לחולל הפתעה גדולה. אלא שבדקה ה-88 אנטואן גריזמן גרם לשוער אסקנדל להכניס את הכדור לשערו הוא וג'ורדי אלבה בתוספת הזמן שלח את המשחק להארכה.

בדקה ה-100 גריזמן העלה ל-2:3 אבל המארחת העקשנית השוותה בפנדל של פדה ויקו כעבור שלוש דקות. בדקה ה-108 פרנקי דה יונג החזיר את היתרון לבארסה, ואלבה השלים צמד כשסגר סיפור עם 3:5 בסופו של משחק ענק.
ברצלונה מצטרפת לסביליה, שגברה אתמול 0:1 על אלמריה מהליגה השנייה. עוד קודם לכן הערב, רוג'ר מרטי, שכבש שער ניצחון מול ריאל מדריד בשבת, העלה את לבאנטה לחצי הגמר כשהכריע את ויאריאל בדקה ה-121. שלב רבע הגמר יסתיים מחר (חמישי, 22:00) כאשר אתלטיק בילבאו תתארח אצל ריאל בטיס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
