3.6, שעה 20:45: מכבי ת"א - מכבי חיפה

מנהלת הליגות בכדורגל פירסמה את לו"ז הפלייאוף העליון ואפשר לסמן ביומנים את התאריך למשחק העונה בבלומפילד • הפועל ת"א - בית"ר ירושלים ב-2 ביוני • חצאי גמר גביע המדינה: ב-9 וב-10 ביוני באצטדיון בנתניה

צילום: עמי שומן // סולליך מול ריקן במשחק בסמי עופר. בקרוב ייפגשו שוב

במנהלת הליגות בכדורגל פרסמו היום (חמישי) את לו”ז הפלייאוף העליון המלא בליגת העל. הבשורה החשובה מכולן היא העובדה כי אפשר לסמן ביומנים את התאריך של משחק העונה בין מכבי תל אביב למכבי חיפה באצטדיון בלומפילד ב-3.6, יום רביעי ב-20:45. במפגש חם נוסף, הפועל תל אביב תתמודד מול בית”ר ירושלים ב-2 ביוני.

בנוסף, המנהלת פרסמה את מועדי חצי גמר גביע המדינה. המשחק הראשון על הכרטיס לגמר יתקיים בין מכבי פתח תקווה להפועל תל אביב ב-9 ביוני, יום שלישי, ב-20:30, כאשר חצי גמר השני בין הפועל באר שבע לבני יהודה ייערך למחרת, 10 ביוני, יום רביעי ב-20:30. שני המשחקים יתקיימו באצטדיון נתניה.   

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר