"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי הביסה את הפועל 63:87 ועלתה לפיינל פור

הצהובים שלטו כבר מהרגע הראשון במה שקרה על הפרקט בהיכל, הפכו את המשחק לגארבצ' טיים אחד ארוך והשלימו סוויפ על היריבה העירונית בדרך ל-4 האחרונות • קיין הצטיין עם 10 נקודות ו-13 ריבאונדים • אוהדי מכבי מחו נגד פרנקל והשיטה

,עודכן
צילום: עודד קרני // ווילבקין חוגג, הערב בהיכל מנורה מבטחים

אחרי העלייה של הפועל ירושלים, יש לנו קבוצה שנייה בפיינל פור. מכבי תל אביב הביסה הערב (חמישי) 63:87 את הפועל תל אביב בדרבי והשלימה סוויפ (0:3) מרשים בדרך לחצי הגמר שם תמתין למנצחת בין הפועל אילת לעירוני נס ציונה (1:1).

היו מעטים בהפועל תל אביב שעוד חלמו על פייט מכובד, אבל כבר מהג'אמפ בול היה ברור לאן נושבת הרוח. 3:17 אחרי פחות מחמש דקות ו-25:51 מוחץ בירידה להפסקה הכריעו למעשה את גורל המשחק כבר אחרי 20 דקות.

דיאנדרה קיין (10 נקודות ו-13 ריבאונדים, 5 בהתקפה), ג'ייק כהן וסקוטי ווילבקין (14 נקודות כל אחד) היו גדולים על היריבה העירונית שנענשת על עונה רעה שסידרה לה שיבוץ ברבע הגמר מול קבוצה שגדולה עליה בכמה מידות.

ג'רל מקניל (11 נקודות) עוד ניסה למזער נזקים לקראת הסוף וגם תומר גינת נתן את כל מה שיש לו (12 נקודות ו-11 ריבאונדים) וירד רק לאחר שנפצע, אבל זה היה קצת מדי ומאוחר מדי.

בשולי המשחק ערכו אוהדי מכבי תל אביב מחאה נגד קיום הפיינל פור ונכון לעכשיו גם החליטו להחרים את האירוע בחודש הבא.

אוהדי מכבי במפגן נגד פרנקל, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

אוהדי הפועל, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

בלאק מול סטיבנס, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

סטיבנס ובלאק במאבק , הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

רבע ראשון נפלא למכבי // צילום: עודד קרני

רול מול גינת, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

טיוס זורק על אמינו, הערב // צילום: עודד קרני

דיברתולומיאו מדלג על מדר, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

האוול מול טיוס, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

שולר מדוכדך, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

אבדיה, קיין וקלויארו, הערב בהיכל // צילום: עודד קרני

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר