"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי דרמה מדהימה: חולון בחצי גמר היורופקאפ
הסגולים הגיעו הערב להונגריה עם יתרון של 33 הפרש, אבל משחק נרפה עזר לפהרבאר למחוק את היתרון, לשלוח את המשחק להארכה, בה חולון התעלתה ועלתה ל-4 הגדולות
צילום: באדיבות אתר פיב"א // קורי וולדן, הערב בהונגריה

אחרי דרמה מדהימה: חולון בחצי גמר היורופקאפ

הסגולים הגיעו הערב להונגריה עם יתרון של 33 הפרש, אבל משחק נרפה עזר לפהרבאר למחוק את היתרון, לשלוח את המשחק להארכה, בה חולון התעלתה ועלתה ל-4 הגדולות

,עודכן

הפועל חולון יצאה הערב (שלישי) בעור שיניה מאחת הפאדיחות הגדולות שהיו לכדורסל הישראלי במפעלים האירופיים. חולון שהגיעה להונגריה למשחק מול אלבה פהרבאר עם 33 נקודות הפרש, היה אמור להיות טיול קליל. בפועל היא הסתבכה קשות ויצאה מזה בקושי רק אחרי הארכה ועלתה לחצי גמר היורופקאפ.

משחק כדורסל רע מאוד של חולון בשילוב יכולת נהדרת של אלבה בעיקר מחוץ לקשת (18 מ-30 - 60 אחוז לעומת 7 שלשות ב-24 אחוז של חולון) הביאו לדרמה הגדולה והכל כך בלתי צפויה שהייתה הערב בהונגריה. בסיומה חולון מפסידה ״רק״ 74:101 ועולה בצליעה גדולה לחצי הגמר.

חולון שיחקה ללא טי ג׳י קליין הפצוע. סימנים ראשונים למה שהולך לקרות ראינו כבר במחצית הראשונה כשהקבוצה הביתית הובילה ב-13. המחצית נגמרה ב-9 ובמהלך הרבע השלישי זה קפץ ל-16, אבל הסיפור הגדול היה ברבע הרביעי שנפתח ב-4:21 מקומי וההפרש עלה ל-29 (57:86). אלבה המשיכה להתקרב ו-25 שניות לסיום קרלוס קאבסאס הספרדי הותיק עשה 63:96 (בדיוק התוצאה של המשחק הראשון) ושלח את המשחק להארכה. מדהים.

בהארכה חולון הבינה לאיזה צרה נכנסה, היא התעשתה והצליחה למנוע את המבוכה הגדולה.

היריבה בחצי הגמר אמורה להיות סאסארי האיטלקית. סאסארי תארח הערב בגומלין את קארשיאקה אחרי שניצחה במשחק הראשון בטורקיה 68:87. משחקי חצי הגמר ייערכו ב-10 וב-17 באפריל.

קלעו לחולון: וולדן 24 (4-8 לשלוש, 4-7 לשתיים, 8 אסיסטים), ש. ג'ונס 14 (8-9 מהקו), אטקינס (5-9 מהשדה, 3 חסימות) וד. ג'ונס (3-5 לשתיים, 1-5 לשלוש) 11 כ"א, פניני 7 (1-8 לשלוש, 8 אסיסטים, 4 איבודים), הרוש 7 (2-7 מהשדה), הובר 3. כן שותפו: ריינולדס (3 חטיפות) ושמחון.

דרמה גדולה הערב בהונגריה // צילום: באדיבות אתר פיב"א

קורי וולדן, הערב בהונגריה // צילום: באדיבות אתר פיב"א

שלומי הרוש, הערב בהונגריה // צילום: באדיבות אתר פיב"א

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו