"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דויד סילבה פרש מנבחרת ספרד
הקשר שערך 125 הופעות במדי הנבחרת החליט לתלות את הנעליים כשאמר: "מדובר באחת מההחלטות הקשות שלקחתי בחיי" • כבש 35 וזכה בשתי אליפויות אירופה ובגביע עולם אחד
סילבה. נפרד מנבחרת ספרד // סילבה. נפרד מנבחרת ספרד

דויד סילבה פרש מנבחרת ספרד

הקשר שערך 125 הופעות במדי הנבחרת החליט לתלות את הנעליים כשאמר: "מדובר באחת מההחלטות הקשות שלקחתי בחיי" • כבש 35 וזכה בשתי אליפויות אירופה ובגביע עולם אחד

,עודכן

דויד סילבה הודיע הערב (ב') על פרישה מנבחרת ספרד מגיל 32. סילבה המשחק במנצ'סטר סיטי ערך 125 הופעות וכבש 35 שערים במדי הנבחרת וזכה בגביע העולם אחד ב-2010 ושני אליפויות אירופה ב-2008 וב-2012.

סילבה שחתם בקיץ שעבר חוזה בקבוצתו של פפ גווארדיולה עד 2020 סיפר עם פרישתו: "זה לא קל לקבל את ההחלטה הזאת. חשבתי על זה הרבה זמן והגעתי להחלטה לסיים את תקופתי בנבחרת. נתתי לנבחרת הכל, והיא החזירה לי בגדול. אני מאושר על הזכות לשחק 12 שנה בנבחרת, לשחק ולכבוש כל כך הרבה וכמובן לזכות פעמיים באליפות אירופה ובגביע העולם. מדובר באחת מההחלטות הקשות שלקחתי בחיי. אני רוצה להודות לכולם: למשפחתי, לאנשי ושחקני הנבחרת ולאוהדים, על שעזרו לי להגשים את החלומות הגדולים ביותר. אהיה אסיר תודה לנצח, דויד סילבה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו