"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גריזמן יחליט: לעזוב או להישאר"

אחרי שכבש צמד והוביל את אתלטיקו מדריד לזכייה בליגה האירופית (0:3 על מארסיי), בספרד מתעסקים בעתידו של הצרפתי • "עזבתי את צרפת בגיל 14 בשביל רגעים כאלה" • טורס: "רמת אושר שקשה לתאר"

,עודכן
צילום: רויטרס // גריזמן חוגג. "מאוד שמח מהרגע הזה"

אתלטיקו מדריד זכתה אתמול בפעם השלישית בתולדות המועדון בתואר השני בחשיבותו ביבשת – הליגה האירופית. הקולצ'ונרוס ניצחו אתמול על אדמת צרפת את מארסיי 0:3 בגמר המפעל שנערך באיצטדיון בליון.

מי שחתום יותר מכל שחקן אחר על הזכייה הזו הוא אנטואן גריזמן הצרפתי שכבש אתמול צמד ולמעשה השלים מאזן נפלא של הבקעת שערים בכל שלבי הנוקאאוט החל ב-32 האחרונות. החלוץ הצרפתי סופר 29 שערים ו-13 בישולים העונה, אך לרוסיה בקיץ הוא ככל הנראה יגיע ללא דימיטרי פאייה הנפלא ממארסיי שסיים אתמול את המשחק כשהוא ממרר בבכי.

"אני מאוד שמח מהרגע הזה, כבר הרבה שנים שאני עובד קשה כדי להגיע לפסגה כזאת", אמר גריזמן והוסיף: עזבתי את צרפת בגיל 14 בדיוק בשביל זה, לזכות בתארים. אני מוריד את הכובע בפני מארסיי, היא קבוצה מצוינת".

מנכ”ל הקבוצה מיגל אנחל חיל, התייחס לעתידו של הצרפתי שמחוזר נמרצות על ידי ברצלונה: “גריזמן יחליט בעצמו אם להישאר או לעזוב. הוא צריך לבחור האם הוא רוצה להיות כוכב אצלנו, האם הוא רוצה להיות שחקן היסטורי באתלטיקו מדריד, או ללכת למועדון שבו הוא יהיה עוד שחקן, יישב לא מעט בספסל ולא יוכל להיכנס להיסטוריה של המועדון הזה”, כשברור שהוא מתכוון לברצלונה.

פרננדו טורס התרגש מהתואר עימו הוא נפרד מהקבוצה: "זו רמת אושר שקשה להסביר. זה חלום שהתגשם. ברמה הרגשית, זה התואר שמדורג הכי גבוה. לכולם יש חלום ילדות, זה היה שלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר