"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

“הייטק בצפון הרחוק”: מכללת ההייטק הטובה ביותר

במטרה לקדם את תושבי הצפון הרחוק והפריפריה, הוקמה מכללת TechSchool אשר מציעה מגוון קורסים המפוקחים ע"י משרד הכללה ומשרד העבודה ומאגדת תחתיה את כל מקצועות ההייטק ומציעה קורסים במחירים מסובסדים

,עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

גרים בצפון הרחוק ומעוניינים ללמוד את אחד ממקצועות ההייטק? מעכשיו לא תצטרכו להגיע עד למרכז הארץ או לחיפה ותוכלו ללמוד במכללה המובילה בישראל ללימוד מקצועות ההייטק שנפתחה בצפון הארץ. מכללת TechSchool מופעלת ע”י עמותת “סקול טק למדע וטכנולוגיה” שמטרתה להכשיר את תושבי הצפון בקורסים טכנולוגיים איכותיים.

במכללה, תושבי הצפון הרחוק ייהנו ממחירים מסובסדים. הקורסים, יהיו מפוקחים ע”י משרד הכלכלה וניתן לשלם עבור הלימודים גם באמצעות הפיקדון לחיילים משוחררים. כמו כן, יוענקו מלגות לימוד עד 10,000 ₪. בין המקצועות הנלמדים במכללה: קורס פיתוח אפליקציות, קורס בניית אתרים, ניהול רשתות, עיצוב גרפי, קידום אתרים, פרסום ברשתות החברתיות, בדיקת תוכנה ועוד. במכללה, ניתן ליהנות גם מקורסים קצרים כמו קורס Ebay, קורס צילום דיגיטלי וקורס יישומי מחשב.

מיטב המרצים בישראל נרתמו לפרויקט שמטרתו לשלב את תושבי הצפון בעולם ההייטק

הקורסים השונים במכללה יועברו ע”י מיטב המומחים והמרצים המובילים בישראל מתוך מטרה לקדם את תושבי הצפון ולשלב אותם במקצועות ההייטק השונים. “מפתח אפליקציות מובייל מתחיל מרוויח יותר מ-26,000 ₪ בחודש. תעשיית ההייטק בישראל היא מהבולטות והמובילות בעולם, ומטרתנו לאפשר גם לתושבי הצפון ליהנות מלימודים איכותיים במרחק הקרוב לביתם וכמובן, לשלבם בחברות ההייטק השונות כך שיוכלו להרוויח שכר גבוה במיוחד.” סיפר אחד המרצים.

בימים אלו החברה עורכת ימים פתוחים, סיורים במכללה ופגישות ייעוץ חינם עבור תושבי הצפון. למידע נוסף:

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר