"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תמונות ראשונות: גל גדות בביקור מולדת

אחרי טקס האוסקר והדיווחים הבלתי פוסקים על הישראלית הכי חמה בהוליווד, גל גדות נחתה בישראל - ונתפסה בעדשת המצלמה יחד עם שתי בנותיה • כיאה למעמדה, גדות לוותה בשני שומרי ראש • מבטיחים לשמור עלייך כאן!

,עודכן
גל גדות בביקור מולדת // צילום: ניר פקין

אבק הכוכבים התפזר סוף סוף והגיע לישראל, כאשר יקירתנו ההוליוודית,גל גדות, נחתה היום (חמישי) סוף סוף בנתב"ג.

השחקנית-סלאש-דוגמנית הבינלאומיתהגיעה בטיסת אל-על מלוס-אנג'לס יחד עם בעלה ושתי בנותיה, בליווי צמוד של שני שומרי ראש, לא פחות.

צלמים שחיכו לגדות בשדה התעופה בישראל התאכזבו לגלות שהיא יצאה מיציאת 'מצדה' השמורה לאח"מים, אך כשהגיעה לביתה בנווה צדק חיכה לה צלם שלנו. היא ניסתה לחמוק ממנו ולהיכנס דרך הדלת האחורית של הבית, אך לשמחתנו, האינטרקום נתקע והיא נכנסה לבסוף מהכניסה הראשית - ותועדה.

וונדר-וומן צפויה לשהות בישראל במשך עשרה ימים, שבמהלכם היא גם תחגוג עם משפחתה את חג הפסח.

נחיתה רכה? גל מגיעה לנווה צדק // צילומים: ניר פקין

מצטערים שצילמנו, היינו חייבים. להתראות בקרוב! // צילומים: ניר פקין

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר