"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אנה ארונוב תחפש אהבה בטלוויזיה

רוצים להצטרף לרשימת הגברים המוצלחים שיצאו עם הרקדנית? כדאי שתמצאו מלהק של "קשת" מהר, כי דוקו-ריאליטי חדש בו ארונוב תחפש לה בעל כבר בהפקה

,עודכן
צילום: קוקו // אנה ארונוב

קחי אותי אנה:אנה ארונוב, שנחשבת לאחת הרווקות הנחשקות של תעשיית הבידור בישראל, תחפש אהבה בטלוויזיה.

ל"ישראל היום" נודע כי ב"קשת 12" עובדים על דוקו-ריאליטי חדש, שבמסגרתו תחפש הרקדנית אהבה מול המצלמות. כחלק מהרצון של ארונוב לחקור את הקשיים הנוגעים בכל מה שקשור לאהבה ולזוגיות, היא תצא למסע דוקומנטרי שמטרתו מציאת בן זוג לחיים, ואולי אפילו תצא מזה חתונה.

חיי הרווקות והזוגיות של ארונוב (36)‬ סוקרו בהרחבה במדורי הרכילות. בשנים האחרונות היא היתה במערכת יחסים עם השף אסף גרניט, הדוגמן לשעבר ליאור מילר וגם עם בני זוג פחות מפורסמים. מערכת היחסים המשמעותית ביותר בחייה היתה עם השחקן איתי תורג'מן. בעבר היא גם קיבלה שתי הצעות נישואים, שבסופו של דבר לא יצאו לפועל.

ארונוב התפרסמה בריאליטי "רוקדים עם כוכבים" של רשת, והיא היחידה שנשארה בתודעה מבין הרקדנים שהשתתפו. מאז ועד היום היא השתתפה בשני פסטיגלים, בגרסת ה-‭VIP‬ של "הישרדות" ובשנה שעברה כשופטת בריאליטי "רק רוצים לרקוד". בחודשים הקרובים, כאמור, היא צפויה לחזור שוב למסך בסדרה חדשה, שבסיומה ייתכן כי תעמוד מתחת לחופה. בקרוב יחלו ליהוקים של בני זוג פוטנציאליים לאנה.


בדרך למצוא חתן. ארונוב // צילום: קוקו

הגיע הזמן לרקוד בחתונה שלה. ארונוב ב"פסטיגל" // צילום: דני ברנר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר