"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עקב דבריה נגד הנשיא: עירית לינור הושעתה מגל"צ

לאחר שכינתה את הנשיא ריבלין "פוליטיקאי כושל" ו"חתיכת חצוף" בתוכנית "המילה האחרונה", השעה אותה מפקד גל"צ לשבוע

,עודכן
צילום: משה שי // עירית לינור

העיתונאית עירית לינור הושעתה היום (רביעי) מהגשת ״המילה האחרונה״ בגלי-צה״ל לאחר שתקפה אתמול בתכניתה בתחנה את נשיא המדינה רובי ריבלין בתגובהלנאומו אמש בכנס לאוטמןבנושא "חינוך לשותפות ודמוקרטיה במרחב הלא פורמלי, צעירים ורשתות חברתיות" של האוניברסיטה הפתוחה ברעננה.

״אני אגיד לך מה בלתי נסבל אדוני הנשיא״, אמרה לינור אמש בתכניתה. ״מה שבלתי נסבל הוא שאתה לא שחקן פוליטי ובתור פוליטיקאי אתה היית תמיד פוליטיקאי כושל ביותר. הדבר היחיד שהצלחת להיבחר אליו חוץ ממשרת שר זוטרה, להיות באמת המאמי הלאומי בתור יו״ר הכנסת. ועכשיו בתור נשיא, בתור סמל ישראלי, אתה קורא לאזרחי מדינת ישראל לצאת לרחובות?״, כמו כן הוסיפה בכעס: ״על מה?! על מה! תגיד לי, חתיכת חצוף. מי אתה?״

דבריה של לינור, כצפוי, גררו תגובות רבות של מאזינים זועמים לתחנה ולכן החליט המפקד הנכנס של גל"צ, שמעון אלקבץ, החליט לא להישאר אדיש ולהשעות אותה לשבוע ימים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר