"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תמונות קשות: כך נראית אנג'לינה ג'ולי האיראנית
צעירה איראנית בשם סהר טבר הייתה מוכנה לעשות הכול כדי להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי • כך היא נראית אחרי 50 ניתוחים פלסטיים וירידה דרסטית במשקל
אנג'לינה ג'ולי לפני כחודש בהוליווד // צילום: רויטרס // אנג'לינה ג'ולי לפני כחודש בהוליווד // צילום: רויטרס

תמונות קשות: כך נראית אנג'לינה ג'ולי האיראנית

צעירה איראנית בשם סהר טבר הייתה מוכנה לעשות הכול כדי להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי • כך היא נראית אחרי 50 ניתוחים פלסטיים וירידה דרסטית במשקל

,עודכן

סהר טבר, בת 19 מאיראן, היא אחת המעריצות ההזויות ביותר של השחקנית ההוליוודית אנג'לינה ג'ולי. הצעירה מנסה לעשות על שביכולתה כדי להיראות בדיוק כמו ג'ולי, ועברה עד כה 50 ניתוחים שכללו בין השאר מילוי וניפוח של השפתיים ושינוי מיקום עצמות הלחיים - כך על פי כתבה שהתפרסמה אודותיה באתר "מטרו" הבריטי. מעבר לניתוחים, היא ירדה במשקל בצורה דרסטית, והשילה מגופה שנותר שברירי לא פחות מ-35 קילוגרמים. התוצאות הסופיות, למרבה הצער, לא נעימות לצפייה.

התמונות שהעלתה טבר לחשבון האינסטגרם שלה:

למרות שצברה כ-300 אלף עוקבים באינסטגרם, לא כולם אהבו את המראה שהציגה. חלק ציינו שהיא דומה לזומבי, והיו גם כאלו שהשוו אותה לדמות הראשית של הכלה-גוויה מסרט האנימציה "חתונת הרפאים" של טים ברטון. גולש בשם Timon6666 אף כתב לה בתגובה על אחת התמונות: "עכשיו את נראית כמו זומבי", והעוקב Yvonne_rolandson תהה: "למה שמישהו ירצה לעשות לעצמו משהו כזה?".

אנג'לינה ג'ולי לפני כחודש בהוליווד // צילום: רויטרס

היו גם עוקבים שטענו שלא מדובר בניתוחים פלסטיים, כיוון שהדבר לא אושר רשמית על ידה, אלא ב"שיפוץ" התמונות באמצעות איפור מיוחד או פוטושופ. בכל מקרה, רבים טוענים שהיא נראית "שונה באופן דרסטי" לעומת פוסטים קודמים שהעלתה ברשת החברתית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו