רוברט דה נירו ואשתו בעשרים השנים האחרונות, גרייס הייטאוור, מתקשים לשמור בבית את הכביסה המלוכלכת. השניים נקלעו לריב קולני בתוך בר במנהטן. נושא השיחה היה חברת הקפה שהיא הקימה לפני חמש שנים, שהוא מהמשקיעים הבכירים בה. דה נירו טען שהחברה הפכה להיות "בור ללא תחתית", ושאשתו מתקשה לקבל החלטות ניהול פשוטות ומשנה את דעתה בהתאם לאדם האחרון שאיתו היא שוחחה. "לא הייתי צריך להמשיך לעשות סרטים גרועים אם לא היית מבזבזת לי את כל הכסף", הוא צעק עליה.
השחקנית פטרישיה ארקט התאכזבה מאוד כשמארגני האוסקר החליטו להשמיט את אחותה אלכסיס מסרטון המחווה לזכר אנשי הוליווד שהלכו לעולמם בשנה האחרונה. "היא היתה שחקנית גדולה, שותפה לשבעים סרטים, שהיתה אמיצה מספיק כדי לחיות את האמת שלה כטרנסג'נדרית", סיפרה פטרישיה על אחותה הצעירה, שמתה מאיידס בספטמבר.
נטלי פורטמן, שהיתה מועמדת בקטגוריית השחקנית, הבריזה ברגע האחרון מהאוסקר בגלל הריונה המתקדם.
זוכת השנה שעברה, ברי לארסון, שמרה על ארשת פנים קפואה ולא מחאה כפיים אחרי שהכריזה על קייסי אפלק כזוכה בפרס השחקן הטוב ביותר. הסיבה: דיווחים כי אפלק הטריד בעבר לפחות שתי נשים.
המתאגרף הבלתי מנוצח פלויד מייוות'ר חגג יום הולדת 40 בדיוק כמו שהייתם מצפים ממישהו שמאוהב בעצמו ובכסף שלו. אינספור סלבס הוזמנו לאירוע, מריה קארי שרה "Happy Birthday", ג'סטין ביבר ביצע את אחד מלהיטיו, שני די.ג'יי נחשבים תיקלטו, ובמרכז המועדון ישב נמר בכלוב ברזל. היה אפילו עץ שעליו "צמחו" שטרות כסף עם דיוקנו של מייוות'ר.
רק לפני חודש הוא פרש מכדורגל, אבל לפרנק למפארד, האגדה של צ'לסי ונבחרת אנגליה, כבר יש תוכניות לעתיד. או לפחות לאשתו, מגישת הטלוויזיה קריסטין למפארד. "עכשיו, כשיש לו זמן חופשי, אנחנו חושבים להרחיב את המשפחה", היא גילתה.
פריט לאספנים מזן מסוים: מכונית הב.מ.וו שבה נורה ונרצח הראפר טופאק שאקור ב־1996 נמכרה השבוע במיליון וחצי דולר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו