"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
טראמפ: "זו החלטה פוליטית"
בית המשפט לערעורים דחה את פניית משרד המשפטים בארה"ב והשאיר על כנה את ההחלטה להקפיא את הצו של טראמפ בנושא מניעת כניסה של אזרחים משבע מדינות לארה"ב
הנשיא דונלד טראמפ // צילום: איי.פי // הנשיא דונלד טראמפ // צילום: איי.פי

טראמפ: "זו החלטה פוליטית"

בית המשפט לערעורים דחה את פניית משרד המשפטים בארה"ב והשאיר על כנה את ההחלטה להקפיא את הצו של טראמפ בנושא מניעת כניסה של אזרחים משבע מדינות לארה"ב

,עודכן

הלילה (שישי) נדחתה בקשתו של משרד המשפטים האמריקני לבית המשפט לערעורים בקליפורניה לאשר את הצו עליו חתם הנשיא דונלד טראמפ ולמנוע מאזרחים משבע מדינות להיכנס לארה"ב. כזכור לפני כשבוע חתם שופט במדינת וושינגטון על צו הקפאה נגד הצו הנשיאותי של טראמפ.

טראמפ לא איחר להגיב לפסיקת בית המשפט לערעורים וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "ניפגש בבית המשפט. ביטחון המולדת מונח על הכף", כמו כן כינה טראמפ את ההחלטה "החלטה פוליטית".

החלטת בית המשפט הפדרלי התקבלה פה אחד על ידי שלושה שופטים. כעת ההחלטה צפוי המאבק לעבור לבית המשפט העליון שם יזדקק טראמפ לרוב של חמישה שופטים מתוך שמונה המכהנים כיום. גורמים בבית הלבן סיפרו לרשת CNN כי הממשל לומד את הפסיקה ויגיב עליה בהמשך.

התובע הכללי של מדינת וושינגטון, בוב פרגוסון, שגרם להוצאת צו המניעה אמר לעיתונאים: "זה ניצחון גדול לשלטון החוק. אנחנו מדינת חוק", אמר. "כפי שאמרתי מהיום הראשון, החוקים תקפים לכולם כולל את נשיא ארצות הברית. הנשיא הניח שלא ניתן לערער על הצו שלו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו