"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מבאטה בוריסוב להפועל רעננה?
חיים סילבס מכוון גבוה: קשר אלופת בלארוס, אלכסנדר קרניצקי, עשוי להצטרף למועדון אם קבוצתו לא תעלה לליגת האלופות
צילום: אלן שיבר // חיים סילבס. בינתיים הביס במחנה האימונים קבוצה פולנית

מבאטה בוריסוב להפועל רעננה?

חיים סילבס מכוון גבוה: קשר אלופת בלארוס, אלכסנדר קרניצקי, עשוי להצטרף למועדון אם קבוצתו לא תעלה לליגת האלופות

,עודכן

הפועל רעננה, שעדיין לא החתימה שחקנים זרים בקיץ הנוכחי, פתחה במגעים עם קשר באטה בוריסוב, אלכסנדר קרניצקי. אם אלופת בלארוס בשנתיים האחרונות תעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, ברעננה ינסו לצרפו בחודש ינואר.

אם קרניצקי יוחתם הוא עשוי להיכנס למשבצת של יובל שבתאי, שעזב להפועל ב"ש. בעונה שעברה כבש קרניצקי ארבעה שערים ב־30 משחקים בכל המסגרות.

בשבוע שעבר הקשר בן ה־27, ששיחק בעברו בכמה קבוצות בבלארוס כמו מיקשביץ' וגומל, הבקיע בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות מול סיינאיוקי.

לקשר חוזה בבאטה עד דצמבר ולאור זאת ברעננה עוקבים כרגע אחרי מצבה של הקבוצה הבלארוסית בליגת האלופות. אם בוריסוב תעפיל לשלב הבתים, קרניצקי לא ישוחרר.

רעננה הביסה אתמול 1:5 את ארקה גדיניה במחנה האימונים בפולין.

שחר הירש כבש צמד, דור חוגי, ברק בדש ורנה מיחליץ' השלימו.

משחק האימון של רעננה במחנה יהיה נגד ויסלה קראקוב, שככל הנראה לא תגיע בהרכב הראשון שלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו