התפתחות בחקירת תקיפת אוהדי בית"ר

המשטרה פנתה לעזרת הציבור באיתורו של אוהד הפועל ת"א אנדריי פרבדני, החשוד כי היה אחד התוקפים • הוארך מעצרם של אוהד הפועל אדם מנדלסון ושל אוהד בית"ר מתן שמעון • חקירת תקיפת אוהדי מכבי ת"א באזור גלילות תקועה

צילום: משטרת ישראל // פרבדני. המשטרה בעקבותיו

התפתחות דרמטית בפרשת תקיפת אוהדי בית"ר ירושלים במוצ"ש ביפו. 

משטרת מרחב יפתח פנתה היום לציבור בבקשה לנסות לעזור לה לאתר את אוהד הפועל אנדריי פרבדני, בן 27 מרמת גן, החשוד שהיה אחד התוקפים. 

לאחר כמה ימים שבהם לא הצליחו חוקרי מרחב יפתח לאתר את פרבדני, שתועד תוקף באותו אירוע, במשטרה החליטו לפנות לציבור לעזרה, פירסמו את תמונתו וציינו כי הוא חשוד בגרימת חבלות לאנשים וכן בנזק לרכוש. פרבדני נעצר לפני שנה לאחר שהיה חשוד במעורבות בקטטה במשחק נוער.

היום בשעות הבוקר הובא שוב להארכת מעצר אדם מנדלסון, אוהד הפועל שתועד במכוניתו בעת תקיפתם הקשה של אוהדי בית"ר. פרקליטו של מנדלסון, ששמר על זכות השתיקה, ביקש לצמצם את ימי מעצרו. 

השופט ירון גת, שקבע כי קיים חשד סביר שהתעצם בימים האחרונים, הותיר אותו במעצר עד ליום ראשון.  

לבית המשפט הובא היום שוב אוהד בית"ר מתן שמעון, החשוד בהחזקת רימון ההלם שרק ערנות השוטרים מנעה את הכנסתו למגרש. מעצרו הוארך עד יום ראשון, אז יוגש נגדו כתב אישום. 

דווקא בתקיפה של אוהדי מכבי בחניון הסינמה סיטי באזור גלילות נראה שהתיק עומד להיקבר. זאת מאחר שאוהד הפועל שנעצר במקום שוחרר לביתו, ולאחר צפייה במצלמות האבטחה הבינו החוקרים כי מצלמות הסינמה סיטי לא מכוונות לחניון וכי ממצלמות תחנת הדלק רואים רק אנשים בורחים, ולא ניתן לזהותם.    

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר