"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בילוי ביער גשם טרופי בפארק הסחלבים

מה עושים עם הילדים באוגוסט

,עודכן
בילוי ביער גשם טרופי בפארק הסחלבים // צילום: עמי שומן // בילוי ביער גשם טרופי בפארק הסחלבים

כאם לילדים קטנים, אחת מההתמודדויות המורכבות בחופש הגדול ובמיוחד בישורת האחרונה, סוף חודש אוגוסט, היא מה לעשות בכל יום עם הילדים. אז כדי להקל עליכם, קוראים יקרים, מדי יום ועד לסיום החופש, אמליץ על משהו אחד שכדאי לעשות עם הילדים. אשתדל שזה יהיה משהו עם ערך מוסף, יחסית זול ולא דורש השקעה מיוחדת מכם. חופשה נעימה!

• • •

בילוי ביער גשם טרופי בפארק הסחלבים

הבילוי בפארק אוטופיה מאפשר שיטוט מהנה במיוחד ביער גשם טרופי, שבו תוכלו להתרשם מהסחלבים הנדירים ומהצמחים הטורפים המוצגים בפינות שונות ברחבי היער, לצד מפלי מים, בריכות דגים ובעלי חיים שונים. כמו כן תוכלו לטייל בשבילי הפארק ולצפות במופע מזרקות מים מוסיקליות המתקיים בכל חצי שעה עגולה. עוד מציע המקום הדרכות בנושא צמחים טורפים והרצאות על האופן שבו הם לוכדים את טרפם, סיור בפארק הפתוח הכולל בין היתר שני מבוכים אתגריים מצמחים, לצד סיור ביער הגשם הטרופי בין צמחייה קסומה ועוד אטרקציות מלהיבות כגון בעלי חיים ופינות חי. ואם לא די בכך, מבקרי הפארק יכולים ליהנות מכניסה מוזלת מאוד לבריכת הקיבוץ הממוקמת בקצה המזרחי של הקיבוץ.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

איפה?בכניסה לקיבוץ בחן, סמוך ליציאת "ניצני עוז" בכביש 6.

מתי?א'-ה' 18:00-08:30, שישי וערבי חג 15:00-08:30, שבתות וחגים: 19:00-08:30.

כמה?גילאי 12-2: 44 שקלים, מבוגר: 59 שקלים. בנוסף יש מבצע משפחות 1+1 על ילדים, התקף ברכישת שני כרטיסי מבוגר + ילד במחיר מלא (סה"כ 162 שקלים במקום 206 שקלים).

נגישות:מלאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר