"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לאסתי גינזבורג יש הצעה לבר רפאלי
גינזבורג מפרגנת לבר • וגם: רן דנקר במשא ומתן על תפקיד דמות היסטורית בתיאטרון
גינזבורג ורפאלי // גינזבורג ורפאלי. הריון משותף?

לאסתי גינזבורג יש הצעה לבר רפאלי

גינזבורג מפרגנת לבר • וגם: רן דנקר במשא ומתן על תפקיד דמות היסטורית בתיאטרון

,עודכן

האםרן דנקרושירי מימוןיככבו יחד במחזמר? ל"ישראל היום" נודע כי דנקר נמצא במשא ומתן עם הנהלת הבימה לקראת השתתפותו במחזמר "אוויטה". מימון צפויה לגלם את דמותה של אוויטה, ואילו דנקר מועמד לגלם את צ'ה גווארה.ההצעה אינה ממש מפתיעה, מאחר שהוא גם היה אמור לככב בתפקיד הראשי של המחזמר "שיר אשיר בגשם", שבשלב זה הוקפא.קודם לכן התקיים משא ומתן עם מוקי לתפקיד צ'ה גווארה, אך הוא לא הבשיל. אנחנו נעדכן בהמשך.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

פעמיים כי רון.משהו טוב מאוד עובר עלרון שחר: אחרי שהתוכנית "המירוץ למיליון" בהנחייתו כבשה את כל שיאי הרייטינג, לשחר יש שתי סיבות נוספות לחגוג. ל"ישראל היום" נודע כי שחר לוהק לסידרה החדשה של הבמאידניאל לפין, "פרודים", סיטקום שיגולל את סיפורם של ארבעה חברי נעורים שלמדו יחד בתיכון, ושהופכים בתוך יום מארבעה חברים נשואים לארבעה פרודים. צילומי הסידרה יחלו בקרוב והיא תעלה ברשת. עוד נודע לנו כי בחג הזה שחר ישלשל לכיסו עוד כמה מאות אלפי שקלים, מכיוון שלוהק לתפקיד הפרזנטור החדש של המשביר לצרכן לצידה של שופטת "מאסטר שף",מיכל אנסקי.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: השוטרת שיצאה למשימה לא האמינה שככה היא תסתיים

אסתי מפרגנת.קצת יותר מחודש מאז ילדה, התייצבה אתמולאסתי גינזבורגלצילומי קמפיין הקיץ של זיפ. ואיך היה אפשר בלי שתישאל על הצעת הנישואים שקיבלה הקולגהבר רפאלי, ושעליה קראתם אצלנו לראשונה. "למרות שיש שמועות שאנחנו בתחרות, אני מפרגנת מאוד ומוכנה לעשות את הילד השני שלי באותו זמן שהיא תעשה את הראשון שלה", אמרה גינזבורג.

בסוף השבוע עלה הסרט "עוגה", שבו מגלמת ג'ניפר אניסטון אישה בודדה ולא אטרקטיבית • "זה היה אתגר יוצא דופן", אומרת אניסטון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו