משאירה את הזיכרונות מאחור

אילנית לוי מתחדשת • יוסי סיאס כבר לא ישדר • הילה קורח מתרגשת ופורצת בבכי

אילנית לוי , צילום: מאיר פרטוש

אומרים שדירה משותפת מלאה בזיכרונות, אז לידיעת הקורא אייל גולן, גרושתך אילנית לוי מכרה את הדירה הישנה שלכם ברחובות לטובת דירה חדשה באותה עיר, רק כמה מאות מטרים צפונה משם. ובזמן שאתם קוראים שורות אלה היא ואלירז שדה נחים תחת עץ דקל עם שייק קוקוס בתאילנד.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סיאס נפרד מהרדיו. אחרי עשר שנים ברדיו ואלפי מאזינים ששיתפו אותו בסיפורים הכי אישיים שלהם, תוכניתו של יוסי סיאס יורדת מהאוויר. התוכנית עלתה לפני כעשור והפכה לאחת מתוכניות הרדיו הליליות המוצלחות, שצברה לאורך השנים קהל מאזינים קבוע. אבל ידוע שצריך לדעת גם מתי לפרוש, וכעת החליטו רדיו ללא הפסקה וסיאס להוריד את התוכנית.

דמעות קורח. והנה משהו שלא ראיתם בתוכנית הבוקר של רשת בהגשת אברי גלעד והילה קורח: הזמר סהר שרב, יוצא "דה וויס", התארח בתחילת השבוע באולפן כדי לבצע את השיר שכתב על חברו שנהרג בעזה, דניאל פומרנץ ז"ל. במהלך השיר ובדקות שאחרי סיום השיר קורח התרגשה ופרצה בבכי. בינתיים, מאחורי הקלעים התנהל דיון זריז בין היושבים בקונטרול לבין גלעד, אם לצלם את תגובתה של קורח או להתמקד בגלעד עד שזו תתאושש.

בסופו של דבר הוחלט שגלעד ינהל את השידור, ולאחר תיקוני איפור קצרים וקצת מים קרים קורח חזרה לשידור בלי זכר לדמעות.

אילון נופש. בזמן שמגישי החדשות עבדו שעות נוספות, יעקב אילון ארז את אשתו וילדיו היישר לחופשה בכרתים.

לא מתאים. בזמן שמיצמצתם: דפנה לוסטיג והבמאי דן שדור בדקו את העניינים ביניהם, רק כדי לגלות שזה לא עובד.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר