"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בני 13 חגגו את סוף החופש אצל זונה
השוטרים נדהמו לגלות נערים מנתניה במהלך אקט מיני עם נערת ליווי בת 34 • נערת הליווי נעצרה
צילום: עמי שומן (אילוסטרציה) //

בני 13 חגגו את סוף החופש אצל זונה

השוטרים נדהמו לגלות נערים מנתניה במהלך אקט מיני עם נערת ליווי בת 34 • נערת הליווי נעצרה

,עודכן

בלוז לחופש הגדול? חמישה בני נוער בגילאי 13–14, רצו לחגוג את סוף החופש הגדול אצל נערת ליווי. מה שהנערים לא לקחו בחשבון, זה מידע מודיעיני שהגיעליחידה ללחימה בפשיעה במשטרת נתניה, על בית זונות שמופעל ברחוב ויצמן שבעיר. השוטרים פשטו על הדירה, והופתעו לגלות באחד מהחדרים ארבעה מהנערים, שהביטו בחברם בזמן אקט מיני עם נערת הליווי בת ה-34.

לשוטרים מסרו הצעירים כי תמורת 50 שקלים כל אחד, הם היו אמורים לקיים עימה יחסי מין. אולם, מאחר והתוכניות שובשו עם פשיטת המשטרה, רק שניים מתוכם הספיקו לבצע את אשר תיכננו. נערת הליווינלקחה לתחנת המשטרה ובהמשך, נעצרה. במהלך היום צפוי בית המשפט להאריך את מעצרה בגין ביצוע מעשה סדום בקטינים, שידול לזנות, מעשה מגונה בפומבי והחזקת מקום לשם זנות.

אחד מהשוטרים סיפר: "היא בהחלט לא נערת הליווי ה 'נורמטיבית' שרגילים לראות אלא אישה מסכנה. הנערים לא נחקרו ולא נלקחו לתחנת המשטרה, מאחר שלא עברו שום עבירה פלילית. היא זו שעברה עבירה של שידול קטינים, למרות שהם אלה שהגיעו אליה".

עוד נמסר כי שלושה מתוך חמשת הנערים, מוכרים למשטרה מעבירות של חטיפת שרשראות מצווארן של נשים ברחבי העיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו