סיטי תחכה: 1:3 למנצ'סטר יונייטד על אסטון וילה

טראורה (24) העלה את המארחת ליתרון, אבל פרננדש בפנדל (52), גרינווד (56) וקבאני (87) סידרו מהפך שדחה את חגיגות האליפות של מנצ'סטר סיטי • 1:3 לארסנל על ווסט ברומיץ'

קבאני. בכושר נהדר, צילום: EPA

באליפות היא כבר לא תזכה, אבל מנצ'סטר יונייטד ממשיכה בכושר הנפלא שלה בתקופה האחרונה. אחרי שהעפילה לגמר הליגה האירופית על חשבונה של רומא, השדים האדומים ניצחו הערב (ראשון) 1:3 את אסטון וילה בעזרת מהפך במחצית השנייה.

ברטרנד טראורה העלה את המארחת ליתרון בדקה ה-24 ובהפסקת המחצית התוצאה הייתה 0:1 לווילה. אבל במחצית השנייה ברונו פרננדש איזן בפנדל (52), ומייסון גרינווד השלים את המהפך של השדים האדומים בדקה ה-56. אדינסון קבאני המחליף סגר סיפור בדקה ה-87 ודחה את חגיגות האליפות של מנצ'סטר סיטי, שקיוותה לזכות בתואר כבר הערב.

לקאזט, הערב, AP

במשחק נוסף, ווסטהאם התרחקה ממקום בטופ 5 אחרי שהפסידה 1:0 לאברטון בבית. דומיניק קלברט ליואין כבש בדקה ה-24. ארסנל השלימה ניצחון שני ברציפות עם 1:3 על ווסט ברומיץ', שמתקרבת לירידה לצ'מפיונשיפ.

עוד הערב: וולבס - ברייטון 1:2.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

תוצאות נוספות: וולבס - ברייטון 1:2.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר