לאפורטה עם שחקניות ושחקני ברצלונה // צילום: רויטרס

אורח מיוחד: ז'ואן לאפורטה יגיע לישראל להשקת התערוכה של ברצלונה

מועדון הפאר הודיע רשמית על קיומה של מסיבת עיתונאים חגיגית ואירוע גאלה יוקרתי בהשתתפותו של נשיא המועדון ובכירים נוספים מהקבוצה שיגיעו לבכורה הבינ"ל של התערוכה בהשתתפות אישי ציבור ובכירי המשק בישראל

נשיא ברצלונה, ז'ואן לאפורטה, הודיע רשמית על הגעתו לישראל לרגל השקתה הבינלאומית של תערוכת ברצלונה הרשמית ופתיחת אירועי ברצלונה בישראל. במסגרת הביקור תתקיים מסיבת עיתונאים רשמית בהשתתפות לאפורטה ובכירים נוספים מהקבוצה, שרואה בהשקה בישראל כאירוע החשוב ביותר עבורה הקיץ, שיסוקר בהרחבה ברחבי העולם, שם ממתינים בקוצר רוח להגעתה של התערוכה שתמוקם בערים מרכזיות ברחבי הגלובוס לאחר שתצא מישראל בסוף הקיץ.

במסגרת אירועי הפתיחה שיחלו בתאריך 19/7 תתקיים מסיבת עיתונאים בהיכל הטוטו בחולון שם נבנית בימים אלו התערוכה על ידי צוות מיוחד שהגיע מספרד, שרק הוא מורשה מטעם המועדון להרכיב ולגעת במוצגים ובציוד הטכנולוגי היקר בתערוכה. הקבוצה תקיים גם אירוע גאלה מיוחד בהשתתפות לאפורטה ופמלייתו ביחד עם שחקנים, אנשי ציבור ובכירי המשק הישראלי.

האירועים יתקיימו באיזור מיוחד שנבנה גם כן בימים אלו באזור התערוכה שידמה את כיכר הראמבלה המפורסמת בברצלונה. על ההבאה וההפקה של התערוכה בישראל אחראיות: חברת שטראוס הפקות (ארה"ב-ישראל), קבוצת הפורום, קבוצת בלוסטון וחברת הדרן.

תערוכת ברצלונה // צילום: Proactiv, FC Barcelona,

התערוכה נפרסת על שטח של כ-1,500 מטרים וכוללת מסלול המורכב מ-8 חדרים עמוסי טכנולוגיה חדשנית וייחודית שהותאמה במיוחד לצורכי התערוכה. בתערוכה יופעל חלל אינטראקטיבי בו יוכלו המבקרים לבעוט, להתמסר ואף "לעלות" על הדשא בקמפ נואו, לשמוע את קריאות הקהל ביציעים ולהרגיש כמו שחקנים בקבוצה, רגע לפני משחק חשוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ז'ואן לאפורטה נשיא מועדון הכדורגל ברצלונה: "זהו שלב נוסף בתוכנית שלנו להתקרב לאוהדי המועדון, במיוחד בתקופה בה אנו חיים. אני רוצה להודות ולברך את כל מי שאיפשר את הפרויקט הזה ולהזמין את כל האוהדים שלנו בישראל ליהנות מהחוויה"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...