האנזי פליק מונה היום (שלישי) רשמית לתקפיד מאמן נבחרת גרמניה במקומו של יואכים לב, שעמד על הקווים של הנבחרת מאז 2006, וידריך את שחקני המאנשאפט מייד לאחר סיום יורו 2020.
פליק בן ה-56 שימש בעבר כעוזרו של יוגי לב בנבחרת (עד 2014) והוביל בעונה שעברה את באיירן מינכן לזכייה בשישה תארים וגם לזכייה באליפות העונה, אך החליט לעזוב את אלופת גרמניה אחרי 18 חודשים בתפקיד בלבד. פליק נחשב זמן רב כיורשו המיועד של לב בנבחרת וכעת הגיעה החתימה הרשמית.
BREAKING: Hansi #Flick will become the new Germany national team head coach following @EURO2020 ✍️#DieMannschaft pic.twitter.com/2CpxjIsQSn
— Germany (@DFB_Team_EN) May 25, 2021
מודריץ' האריך חוזה בריאל מדריד
למרות סיום העונה המאכזב של ריאל מדריד ואיבוד האליפות ליריבה העירונית אתלטיקו, במועדון החליטו להאריך את חוזהו של לוקה מודריץ' בעונה נוספת. הקשר בן ה-35 שהגיע לבירת ספרד מטוטנהאם ב-2012 חתם על חוזה חדש עד לסיום עונת 2021/22, ויסגור עשור במדי הבלאנקוס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו📸 @LukaModric10 firmó el contrato en la Ciudad Real Madrid acompañado por el presidente Florentino Pérez.#Modrić2022 pic.twitter.com/Wj6isAKwR0
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 25, 2021
