וושינגטון וויזארדס השלימה הלילה (בין חמישי לשישי) את העבודה ותפסה את המקום השמיני בפלייאוף המזרח עם ניצחון מוחץ 115:142 על אינדיאה פייסרס בטורניר הפליי-אין.
הקבוצה מהבירה חוזרת לפלייאוף אחרי שתי עונות של היעדרות ותפגוש בסיבוב הראשון את המדורגת ראשונה פילדלפיה, בסדרה שתיפתח כבר ביום ראשון בשעה 20:00, שעון ישראל.
בראדלי ביל הוביל עם 25 נקודות את קלעי המנצחת, שפתחה פער משמעותי ברבע השני ויתרון השיא שלה במשחק עמד על 38. ראסל ווסטברוק קלע 18 נקודות והוסיף 15 אסיסטים ו-8 ריבאונדים, רוי האצ'ימורה הוסיף 18 משלו, ודניאל גאפורד תרם 15 נק' ו-13 ריבאונדים.
24 נקודות של מלקולם בורגדון וטריפל דאבל של דומנטאס סאבוניס (19 נק', 11 ריב', 10 אס') לא הספיקו לפייסרס, שסיימו את העונה מוקדם אחרי 5 עונות רצופות בהן העפילו לפלייאוף.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
