"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
מחיר העצבים: ז'וסואה ואלחמיד יעמדו לדין
שחקני הפועל ב"ש צפויים לספוג עונשים כבדים בגין התנהגות בלתי הולמת כלפי השופטים במשחקים מול ק"ש והפועל ת"א • חשש בנגב: הקשר הפורטוגלי יסיים את העונה הסדירה
צילום: אלן שיבר // ז'וסואה

מחיר העצבים: ז'וסואה ואלחמיד יעמדו לדין

שחקני הפועל ב"ש צפויים לספוג עונשים כבדים בגין התנהגות בלתי הולמת כלפי השופטים במשחקים מול ק"ש והפועל ת"א • חשש בנגב: הקשר הפורטוגלי יסיים את העונה הסדירה

ליאב נחמני
, עודכן

ההתאחדות לכדורגל הודיעה הבוקר (שלישי) כי שחקני הפועל ב"ש חאתם עבד אלחמיד וז'וסואה יעמדו לדין.

תובע ההתאחדות עו"ד ניר רשף החליט לעמיד לדין את השניים לדין בגין התנהגות בלתי הולמת. הקשר הפורטוגלי צפוי לקבל את העונש הכבד ביותר, לאחר שהורחק במשחק מול עירוני ק"ש ואמר לשופטים: "אני אהרוג אתכם". בהמשך, על פי דו"ח השיפוט, חיכה להם בירידה לחדרי ההלבשה והמשיך להקניטם ולהכפישם.

גם אלחמיד צפוי לקבל עונש לא קל, לאחר שצעק לעבר השופטים "בושה של שיפוט" לאחר הפסד הפועל ב"ש להפועל ת"א באצטדיון טוטו טרנר. אלחמיד הוסיף חטא על פשע כשדפק בחוזקה על דלת חדר ההלבשה של השופטים לאחר שאלה כבר נכנסו אליו.

הדיונים ייערכו מחר, 10 במרץ, במשרדי ההתאחדות לכדורגל. החשש בהפועל ב"ש הוא שז'וסואה יורחק עד תום העונה הסדירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...