עסקים כרגיל ברוממה: מכבי חיפה מחכה לנהריה

למרות ההסלמה במצב, ההתמודדות תתקיים הערב (19:35), ואילו המשחקים של הפועל ב"ש בחוץ מול בני הרצליה והפועל ת"א נגד עירוני נס ציונה נדחו • במינהלת בודקים כיצד אפשר להספיק לקיים את כל המשחקים עד אמצע חודש יוני

שחקני מכבי חיפה. היורדת הטרייה תגיע, צילום: מאור אלקסלסי

עקב הדחייה של משחקי הליגה אתמול, איגוד הכדורסל מתמודד עם מצוקת תאריכים בשל לוח המשחקים הצפוף של הקבוצות והעובדה כי עונת הכדורסל צריכה להסתיים עד 15 ביוני, בהתאם להנחיות פיב"א עקב ההכנות למשחקים האולימפיים בטוקיו והטורניר הקדם אולימפי.

המצוקה משפיעה גם על ליגת העל. ועדת מינהלת הליגה החליטה כי עד יום שני הקרוב (17 במאי) יתקיימו משחקים רק אם הקבוצה המארחת תוכל לקיימם לפי הנחיות פיקוד העורף והקבוצה האורחת מסכימה לקיום המשחק. אם המארחת לא יכולה לקיים את המשחק או שהאורחת לא מסכי מה לשחק, המשחק יידחה למועד אחר.

ביום ראשון ועדת המינהלת תתכנס שוב לדון בהמשך קיום המשחקים בה תאם למצב. על הפרק עומדת האפשרות שהמשחקים יתקיימו באולמות בצפון או בירושלים.

המשמעות היא כי המשחק בין מכבי חיפה לעירוני נהריה יתקיים הערב (19:35) כסדרו, ואילו המשחקים של הפועל ב"ש בחוץ מול בני הרצליה והפועל ת"א נגד עירוני נס ציונה נדחו. במינהלת בודקים כיצד אפשר להספיק לקיים את כל המשחקים עד אמצע חודש יוני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, מינהלת הליגה לנשים רצתה לקיים כבר הערב את משחק מספר חמש בסדרת גמר הפלייאוף בין מכבי אשדוד למכבי רמת גן באולם החדש בחדרה כדי לסיים את העונה במהירות ולאפשר לשחקניות הזרות לחזור לביתן, אלא שלאחר דיונים שנערכו בנושא הוחלט לדחות את המשחק למועד אחר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר