קאמבק באוויר? לברון ג'יימס סיפק שני רמזים עבים בנוגע לעתידו
הכוכב הגדול של לוס אנג'לס לייקרס הפתיע את התקשורת בארה"ב, כשרמז כי הוא לא פוסל עונת פרישה במדי הקאבס ("לא סוגר את הדלת בפני קליבלנד"), ומאמין באיחוד משפחתי ("בשנה האחרונה שלי זה יקרה – אני אשחק עם הבן שלי, ברוני")
Your browser doesn’t support HTML5 audio
לברון ג'יימס, שנמצא בסופ"ש האחרוןבקליבלנד, שם ישתתף הלילה במשחק האולסטאר,הצליח לפנות בוקר (ראשון) להפתיע את כלי התקשורת בארה"ב, כשרמז כי הוא כלל לא פוסל עונת פרישה במדי הקאבס.
"אני ממש לא סוגר את הדלת בפני קליבלנד, אני לא יודע מה טומן העתיד שלי", הסביר הכוכב של לוס אנג'לס לייקרס, שיערוך הלילה את הופעתו ה-18 באולסטאר. "אני לא אומר עכשיו שאחזור לקאבס ואשחק, אני פשוט לא יודע. אני לא יודע איך העתיד שלי ייראה. האמת שאני בכלל לא יודע מתי אהיה שחקו חופשי".
ואם זה לא מספיק, ג'יימס בן ה-37, שבעונה הבאה יהפוך לשחקן חופשי אחרי שחוזהו בלוס אנג’לס לייקרס יסתיים, הבהיר כי הוא לא מתכוון לפרוש עד שהוא ישחק עונה אחת עם הבן שלו, ברוני ג'יימס.
"בשנה האחרונה שלי זה יקרה – אני אשחק עם הבן שלי. לא משנה איפה ברוני ישחק, אני אהיה לצידו. אני אעשה כל מה שצריך כדי לשחק עם הבן שלי לפחות עונה אחת. זה לא קשור אפילו לכסף בשלב הזה. זה ממש לא העניין פה".
אגב, יצוין כי ברוני ג'יימס משחק העונה בתיכון סיירה קניון בקליפורניה, ובכל מקרה הבן האהוב יוכל להגיע לדראפט רק ב-2024, אז לברון ג'יימס כבר יהיה בן 39.
מערכת ספורט היום
מערכת הספורט של "היום" מביאה סיקור מקצועי, מדויק ואמין מעולם הכדורגל הישראלי והעולמי, הכדורסל הישראלי והבינלאומי, וכן מענפים נוספים כגון טניס, אתלטיקה, שחייה וג’ודו. צוות העורכים המנוסה של המערכת בוחר בקפידה את הכתבות, מאמת כל פרט ובודק את העובדות - כדי להבטיח לקוראים תוכן מהימן, מעודכן ואיכותי.

