תאמינו או לא, ווסטהאם בפסגת הליגה האנגלית. הפטישים נשארו מושלמים גם אחרי שני מחזורים בפרמיירליג אחרי שניצחו הערב (שני) 1:4 על לסטר, שספגה הפסד ראשון העונה בעיקר לאחר שנאלצה לשחק בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-40 (בעקבות כרטיס אדום שנשלף לעברו של איוזה פרז).
שערים של פאבלו פורנאלס (26) וסעיד בנראחמה (56) סידרו לפטישים יתרון כפול, אבל אז יורי טילמאנס הצליח לצמק עבור האורחים אחרי בעיטה מתוך הרחבה בדקה ה-69. נגמר? לא ממש. כי עשר דקות לסיום, מיכאיל אנטוניו הבקיע את השלישי של המארחים וכעבור ארבע דקות, הצליח להשלים צמד ענק עם גלישה נהדרת. הקבוצה של דייוויד מויס משקיפה על כולם מלמעלה.
באיטליה, מילאן פתחה את העונה ללא מעידות, כשגברה בחוץ 0:1 על סמפדוריה. ברהים דיאס כבש כבר בדקה התשיעית וקבע את תוצאת המשחק.
במשחק נוסף: קליארי – ספציה 2:2
בספרד, סביליה השיגה 0:1 דרמטי על חטאפה ונותרה מושלמת עם 6 נקודות. אריק לאמלה, שכבש צמד במשחק הבכורה, סידר לאנדלוסים שלוש נקודות עם שער בדקה ה-93
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
