תומר חמד נשאר בליגה האוסטרלית. 24 שעות אחרי שעזב את וולינגטון פיניקס, החלוץ הישראלי חתם לפנות בוקר (ראשון) לעונה בווסטרן סידני וונדררס, שהוקמה רק לפני 9 עונות ומאז הספיקה לזכות באליפות.
"אני מאוד נרגש להצטרף למועדון", אמר חמד לאתר הרשמי של סידני, "עכשיו יש עבודה רבה לפנינו, אבל אני מוכן לתת את כל כולי למען המועדון. אני מצפה להגיע עם משפחתי ולשחק לעיני אוהדי הוונדררס הנהדרים, שנגדם זכיתי לשחק כיריב בעונה שעברה. אני יותר משמח שכעת הם לצדי. המטרה היא להצליח במועדון ואני מוכן לתרום בכל דרך שאוכל למען המטרה".
המאמן החדש של חמד, קרל רובינסון הוסיף: "תומר הוא חלוץ נהדר, שמביא איתו המון ניסיון בינלאומי ברמת הקבוצות והנבחרות. מדובר בחלוץ אמיתי שהוא מנהיג לא רק על המגרש. הוא מקצוען ויהיה לו חלק מאוד חשוב בקבוצה שלנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
