בישיבה מיוחדת שקיימה היום הנהלת איגוד הכדורסל, הוחלט לדחות את בקשתה של מכבי ראשון לציון שלא לקיים את גמר גביע המדינה העונה. ההנהלה החליטה שהגמר יתקיים במועדו 27.5, ואם תהיה החלטה מקובלת על שתי הקבוצות (ראשל"צ ומכבי ת"א), הגמר יידחה אבל לא יאוחר מ-15.6, מועד סיום העונה.
עוד הוחלט שאם המצב הביטחוני יאשר, משחקי הבית התחתון בליגה הלאומית יתחדשו ביום רביעי הקרוב, ומשחקי ההכרעה ברבע גמר הפלייאוף ישוחקו ביום ראשון שלאחר מכן. סדרות חצי הגמר יתקיימו בשיטת הטוב מ-5 ובכל מקרה העונה תסתיים עד 15.6.
כל הליגות האחרות במדינת ישראל יחודשו חמישה ימים אחרי שפיקוד העורף יכריז על חזרה לשגרה מלאה. פרט לליגות הבכירות לנוער ונערים, שיסתיימו עד 20.6, ניתן יהיה להמשיך לשחק גם בחודש יולי לפי הצורך.
לפי גורמים, אם מכבי ראשון לציון תחזיר את השחקנים הזרים, האיגוד יאפשר לדחות את משחק הגמר בכמה שבועות כדי לתת לקבוצות להתארגן ולהגיע בצורה מכובדת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
