"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הנשיא ביידן על הפסקת האש: "שיבחתי את נתניהו"
הנשיא האמריקני אמר כי הוא הבטיח לראש הממשלה נתניהו שארצות הברית תחדש את מלאי מערכות כיפת ברזל • בימים האחרונים, ממשל ביידן הפעיל לחץ כבד מאוד על ישראל להגיע להפסקת אש
נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן | צילום: צילום: איי.אף.פי

הנשיא ביידן על הפסקת האש: "שיבחתי את נתניהו"

הנשיא האמריקני אמר כי הוא הבטיח לראש הממשלה נתניהו שארצות הברית תחדש את מלאי מערכות כיפת ברזל • בימים האחרונים, ממשל ביידן הפעיל לחץ כבד מאוד על ישראל להגיע להפסקת אש

עדן רונן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נשיא ארצות הברית, ג'ו ביידן, התייחס הלילה (בין חמישי לשישי) להכרזה על הפסקת האש בין ישראל לחמאס ואמר: "שיבחתי את נתניהו, הבטחתי לו שנחדש את מלאי מערכות כיפת ברזל".

ביידן אמר במהלך נאומו כי התקיימו דיונים אינטנסיביים (עם) מצרים ומדינות אחרות במזרח התיכון במטרה להגיע להפסקת אש. "דיברתי עם נתניהו שש פעמים מאז תחילת המבצע. הדגשתי שארצות הברית תומכת בזכות של ישראל להגן על עצמה", אמר ביידן.

"שוחחתי גם עם יו"ר הרשות הפלשתינית עבאס", סיפר. "אני מאמין שגם הישראלים וגם הפלשתינים ראויים לחיות בבטחה לחיות בחופש, שגשוג ודמוקרטיה במידה שווה. הממשל שלי ימשיך לפעול לכך".

כאמור, בימים האחרונים ממשל ביידן לחץ על ישראל להגיע להפסקת אש בהקדם האפשרי. הנשיא ניהל אתמול (רביעי) שיחת טלפון קשה עם נתניהו והבהיר לו כי הוא מעוניין ברגיעה בהסלמה בין ישראל וחמאס עוד היום.

בשיחה שניהל הנשיא מהמטוס הנשיאותי "אייר פורס 1" אמר ביידן לנתניהו כי הוא "מעוניין לראות ירידה משמעותית בהסלמה עוד היום, רוצה שכבר נהיה בדרך להפסקת אש".

נזכיר כי הקבינט המדיני ביטחוני קיבל פה אחד את המלצת כל גורמי הביטחון, הרמטכ״ל, ראש השב״כ, ראש המוסד וראש המל״ל, לקבל את היוזמה המצרית להפסקת אש דו-צדדית ללא כל תנאי. ההחלטה התקבלה פה אחד על פי המלצות כל גורמי הביטחון שעדכנו כי סיימו את התכניות המבצעיות. מקור בכיר במודיעין הכללי המצרי, שמעורב במגעי התיווך, אמר שלפי הסיכום ישראל תפסיק באופן מיידי התקיפות החל מ-2:00 לפנות בוקר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...