"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח ערבי: פיצוץ במכלית נפט סמוך לחופי סוריה

בכלי תקשורת במדינה דיווחו על פיצוץ שהתרחש מול נמל הנפט של העיר בניאס, כשבועיים לאחר אירוע דומה שהתרחש מול חופי העיר • בנוסף, שריפה פרצה בבית הזיקוק בעיר חומס

,עודכן
0השמעה
מכלית הנפט עולה באש מול חופי העיר בניאס שבסוריה, ארכיון, צילום: מהרשתות החברתיות

פיצוץ גדול התרחש במכלית נפט מול חופי סוריה, כך דווח היום (ראשון) בכלי תקשורת במדינה המזוהים עם המורדים. בתוך כך, שריפה פרצה בבית הזיקוק בעיר חומס.

על פי הדיווחים, הפיצוץ אירע במכלית מול נמל הנפט של העיר בניאס, הנמצאת בצפון-מערב סוריה. כלי התקשורת המזוהים עם משטר הנשיא אסד טרם התייחסו לאירוע, אך תמונות של כלי השיט הבוער כבר הופצו ברשתות החברתיות. זהותו ושייכותו של כלי השיט לא פורסמו.

כוחות כיבוי פועלים לכיבוי האש שפרצה בבית הזיקוק בחומס שבסוריה, היום,איי.פי.

אירוע דומה התרחש בחודש שעבר, כשמכלית נפט אחרת הותקפה בסמוך לחופי העיר בניאס. כלי תקשורת המזוהים עם המורדים בסוריה הודיעו כי מדובר בכלי שיט איראני, או כזה שעובד עבור איראן, במסגרת המאמץ של טהרן לעקוף את הסנקציות האמריקניות ולמכור נפט סורי.

על פי דיווח בסוכנות הידיעות הרשמית בסוריה, "סאנא", הספינה הותקפה על ידי כלי טיס בלתי מאויש שהגיעה מכיוון הגבול הלבנוני. חוסיין דליריאן, עיתונאי איראני המקורב לממשל אסד, כתב אז בטוויטר כי שני טילים שנורו ממל"ט פגעו במכלית, וכי איראן תגיב בקרוב על התקיפה על כלי השיט שיוחס אליה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר