"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
לא חושש לחייו

לראשונה מאז סיום המבצע: מנהיג חמאס בעזה סינוואר הופיע בפומבי

ראש ארגון הטרור ברצועת עזה הסתובב ברחוב כשהוא מלווה בבכיר חמאס • המשלחת המצרית סיימה את פגישתה עם אבו מאזן ברמאללה

,עודכן
0השמעה
סינוואר הופיע בפומבי ברצועת עזה

במשך 11 הימים של מבצע "שומר החומות" נעלם יחיא סינוואר מהעין הציבורית. יומיים לאחר הפסקת האש עם ישראל, מנהיג ארגון הטרור חמאס בעזה, הופיע לראשונה בפומבי.

סינוואר נראה בתמונות ובסרטון שפורסמו בכלי תקשורת פלשתיני וברשתות החברתיות, כשהוא מלווה בבנו של ביסאם עיסא. כזכור, מפקד חטיבת עזה בזרוע הצבאית של חמאס חוסל בתקיפת חיל האוויר וכעת סינוואר ביקר בסוכת האבלים של המשפחה. מי שעוד נראה בתמונה הוא רוחי מושתהא, בכיר חמאס.

ההופעה הזאת מגיעה לאחר שבלילה שבין חמישי לשישי, שבו נקבעה הפסקת האש, יצאו המוני פלשתינים לרחובות ל"חגיגות ניצחון" ברצועה. במהלך החגיגות, נאם בפני הקהל סגנו של סינוואר, ח'ליל אל-חיה. אתמול שודר נאום של ראש הלשכה המדינית בארגון הטרור, אסמאעיל הנייה, שבו הצהיר כי הם מתכוננים לשלב שאחרי הסבב הנוכחי.

מנהיג חמאס בעזה סינוואר הופיע לראשונה בציבור

בראיון אתמול ל"כאן חדשות" רמז שר הביטחון בני גנץ כי סינוואר וראש הזרוע הצבאית בחמאס, מוחמד דף,נמצאים על הכוונת של מערכת הביטחון. לדבריו, סינוואר עשה "טעות חמורה" שהוא מבין רק עכשיו את תוצאותיה, בירי הרקטות לעבר ירושלים.

סינוואר מנשק את בנו של מח"ט עזה,

בתוך כך, יו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן קיבל היום את אנשי משלחת המצרית ברמאללה על רקעהמגעים סביב ביסוס הפסקת האש.בפגישה נכחו גם השר לעניינים אזרחיים ברשות, חוסיין א-שייח', וראש המודיעין הכללי מאג'ד פארג'.

מקורות מסרו לרשת אל-ערביה שישראל דרשה מהמשלחת המצרית, ערבויות להפסקת שיגור הרקטות מעזה. כמו כן נטען כי המשלחת הציגה לוח זמנים לביסוס הפסקת האש. לפי הדיווח, המצרים אמרו לישראל "להפסיק את הפרובוקציות נגד הפלשתינים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר