היום (רביעי) התפתח עימות סוער במליאת הכנסת בין סגן השר יואב קיש לבין ח"כ כסיף מהרשימה המשותפת. העימות בין השניים החל על רקע הראיון שהעניק כסיף לרשת CNN האמריקנית, שבו האשים את רה"מ ביצירת המשבר הביטחוני בכוונה תחילה כדי להישאר בשלטון.
ח"כ קיש עלה להשיב לשאילתה שהגיש ח"כ כסיף והתייחס לראיון המדובר: "בשיח הזוי ומנותק מהמציאות פשוט גרמת להסתה פרועה, שיכולה להוביל גם לרצח בסופו של דבר. הדברים שלך על ראש הממשלה זה בושה לעם היהודי ולמדינת ישראל. אתה בושה לעצמך אתה פשוט ביזיון, עושה נזק במהלך מלחמה למדינת ישראל, תתבייש לך, פשוט בגידה לשמה".
ח"כ עופר כסיף הגיב: "אני וחבריי נמשיך להשמיע את קולנו בכל מקום וגם בקהילה הבינלאומית כנגד פושעי המלחמה וכנגד מי שמחרחר את המלחמה. יש פה התרת דם שלי אישית ואני אומר שאם חלילה שערה מראשי תיפול זה יהיה על ראשך".
עוד אמר: "בדמוקרטיה יש אופוזיציה ולה יש את הזכות, שלא לומר החובה, לצאת נגד השלטון איפה שהיא חושבת שהוא טועה, מטעה ופושע וזה מה שעשיתי. ראש הממשלה הבעיר את האש במכוון כדי להכשיל ממשלה חלופית, להישאר בשלטון ולהימלט מדין צדק. זה מה שהוא עשה ואני אמשיך לומר את הדברים. מי שמכנה את זה בגידה הוא פשיסט מובהק. אתה פשיסט ופושע מלחמה".
סגן השר קיש הגיב: "כשבאמצע מלחמה מתנהגים כך זו בגידה ואני אומר לך את זה בצורה הכי ברורה, אתה בוגד ולא צריך אותך פה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו