Loading...
הלינץ' בעכו
בשורות משמחות: הפצוע מהלינץ' בעכו פקח את עיניו
אלעד ברזילי, שנפגע באורח קשה לאחר שהותקף על ידי פורעים ערבים, מתאושש בבית החולים • לדברי רופאיו, "חל שיפור יפה במצבו"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
בשורות משמחות:אלעד ברזילי, תושב עכו ומורה בביה"ס בעיר שנפגע באורח קשה במהלך לינץ' שביצעו בו פורעים ערביםבעכו, פקח את עיניו.
ברזילי הותקף כאמור לפני כשבועיים ע"י פורעים ערבים בעכו, בעת שעמד בכיכר חב"ד בעיר לצד תלמידיו וספג חבלות קשות בראשו ובכל חלקי גופו. הוא אושפז במחלקה לטיפול נמרץ כשהוא מורדם ומונשם בבית החולים לגליל בנהריה.
לדברי הרופאים בבית החולים במצבו של ברזילי ניכר "שיפור יפה, ואפשר להגדיר את המצב כאופטימיות זהירה" בכל הנוגע להתאוששותו וסיכוייו להחלים ולהשתקם.
בני משפחתו אמרו שמדובר בנס: "אנחנו מבקשים להמשיך ולהתפלל יחד איתנו להחלמתו המלאה".
כזכור, לפני מספר ימיםהעבירו בני משפחתו של ברזילימכתב לכל הסיעות במחנה הלאומי, שבו ביקשו מהם לשים את המחלוקות בצד ולהקים ממשלה לאומית שלא תסתמך על המפלגות הערביות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו