צילום יח"צ

הבישול היה מקום המפלט שלו, והיום הוא אחראי על אחד המקומות עם ההמבורגרים הכי טעימים בישראל

אורן לוי השתחרר מהצבא כנכה צה"ל ומאז הקדיש את עצמו לתחום המזון. לאחר שעבד בשלל מסעדות מובילות בישראל הקים מסעדה של משלוחים ו- Take awayבשם בורגר רואד. פגשנו אותו לראיון טעים במיוחד

בשיתוף בורגר רואד

אני אגלה לכם סוד, רוב העיתונאים אוהבים לעשות כתבות מגזין על מסעדות כי ככה אנחנו זוכים לטעום את הדברים הכי מיוחדים, וכחובבת המבורגרים מושבעת אני יכולה להבטיח לכם שכמו של בורגר רואד עוד לא טעמתם.

“תגלה לי מה הנשק הסודי שלכם.”

“אנחנו לא עובדים עם חברות חיצוניות אלא מכינים הכול במקום. המוצר שלנו מאוד מוקפד, טרי ואיכותי – מוצר ברמה גבוהה עם טעמים שעושים טוב בפה. אני מביא לתוך העסק את הניסיון שלי בתור שף שצברתי בהמון מסעדות וגם זה נותן לנו יתרון.”

התחביב שצבר תאוצה

שף אורן לוי נפצע בצבא והוגדר כנכה צה”ל, הוא מצא בבישול מקום מפלט כי שם הרגיש הכי בנוח. לפני שנה וחצי הוא פתח את המסעדה כתחביב והשאר היסטוריה.

“ספר לי על הניסיון שלך בתחום.”

“הייתי השף של מסעדת ההמבורגרים המפורסמת רובן, עבדתי גם בלחם בשר, נינה ביאנקה ועוד מסעדות פופולאריות. התחלתי לבשל כבר בגיל 16 במרכז המבקרים של המושב בו אני גר והייתי

עושה ארוחות קלילות עם יין כזה בצד ואז התגייסתי, כך שסך הכל אני 5 שנים במקצוע.”

“ולמה החלטת להפוך לעצמאי?”

“זה תמיד היה החזון שלי, רציתי להוציא מוצר משלי ולפני כשנה וחצי הרגשתי שאני מוכן לזה.”

“אתה מרגיש שאתה מצליח להביא משהו שונה?”

“לחלוטין. המיקום שלנו מייצר אווירה מיוחדת, חמימה וחברית. מכירים אותי באזור אז אין אווירה רשמית. וגם ההמבורגרים עצמם מאוד ייחודיים ולא תמצאו כאלה בשום מקום אחר, מדובר במתכון פרטי שלי. הכל אצלנו מאוד שונה ממטבחים תעשייתיים ב- 180 מעלות – טרי, איכותי ועם טעם שצריך לחוות כדי להבין.”

צילום יח”צ

.

המבורגרים מיוחדים וגם מנות לצמחונים

בורגר רואד היא לא מסעדה עם מקומות ישיבה אלא עסק אקספרס שעושה משלוחים ומאפשר איסוף עצמי. היא ממוקמת במשק המשפחתי בישוב צלפון.

“למה לפתוח מסעדה דווקא במושב?”

“המטרה הייתה לתת מענה לקהל רחב של אנשים שגרים במושבים ואין להם נגישות להזמנה של אוכל כי אין כמעט מסעדות שעושות משלוחים לאזור שלהם. וגם כיף שזה עסק משפחתי אכפתי ואוהב, אח שלי עובד איתי ואבא שלנו עוזר לפעמים.”

“לאיזה מיקומים אתם מספקים משלוח?”

“מזכרת בתיה, אשתאול, תרום, תעוז, כפר אוריה, קיבוץ הראל, צלפון, גיזו, טל שחר, משמר דוד, חולדה, כרמי יוסף, פדיה, פתחיה, בית עוזיאל, בקוע, נחשון, לטרון ועוד.”

“ועל איזה מנות אתה הכי ממליץ בתפריט?”

“קשה לי לבחור, הכל טעים והכל מיוצר פה במקום. כל ההמבורגרים עשויים מבשר בקר טרי איכותי

שמייצרים פה במקום ואנחנו גם כשרים. התרכובת היא תרכובת נתחים שהרכבתי בעצמי, מתכון סודי.”

“יש מנות לצמחונים וטבעונים?”

“כן. כל המבורגר שקיים אפשר להזמין עם קציצה שמבוססת על מוצרי חלבון מן הצומח, כלומר מחלבון אפונה, סויה, פטריות וכדומה. גם את התערובת הצמחית מכינים במקום.”

“איך מזמינים וכמה זמן לוקח המשלוח?”

“ההזמנה היא טלפונית או דרך המערכת האינטרנטית. זמן המשלוח עומד על ממוצע של 45 דקות. תלוי בעומס.”

צילום יח”צ

מתמחים גם באירועים

בורגר רואד נהנים מהצלחה מסחררת ואם תציצו באתר גם תראו כי כל הביקורות עומדות על 5 כוכבים ויש המון ביקורות של אנשים שטוענים כי זה ההמבורגר הכי טעים שיצא להם לאכול.

“לאן אתה חושב לקחת את העסק הלאה?”

“אנחנו כבר עושים אירועים שונים, לחברות בנייה, ימי הולדת וכו’. אנחנו עושים שולחנות שוק וגם אנשים מזמינים אותי כשף פרטי לבישול ארוחה שמבוססת על תפריט המסעדה. עכשיו במלחמה אנחנו עושים את זה גם עבור חיילים בחינם, זו הדרך שלנו לתמוך בהם. כנכה צה”ל, מדובר בנושא שקרוב לליבי לכן חשוב לי לשמח חיילים וגם את האזרחים בימים אלה.”

“אתה חושב להפוך לרשת?”

“כן. בעתיד הקרוב נהפוך לרשת ברחבי הארץ עם מוצרים שווים ואיכותיים בטעמים יוצאי דופן. אנחנו מתכננים גם לפתוח סניף עם מקומות ישיבה. אנחנו נכריז על זה בקרוב.”

לפרטים נוספים והזמנות מבורגר רואד, ההמבורגרים הטריים והטעימים בארץ, לחצו כאן.

***הכתבה נערכה על ידי עדן יצחק Eden-Ink

האמור בכתבה זו כולל תוכן ומידע מסחרי / שיווקי באחריות המפרסם ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו

 

בשיתוף בורגר רואד