צילום יח"צ

לחייך מאוזן לאוזן הטרנדים המובילים של עגילים 2022

מסגנונות עגילים מעוצבים ועד תכשיט יומיומי , כמו תכשיטי יהלומים קלאסיים , המראה אינו שלם ללא זוג עגילים תואם . בין אם תעדיפו חישוקים, נתלים וצמודים , יש מגוון רחב של עגילים שיתאימו לסגנון שלך ויעזרו לך להשיג את המראה המושלם

בשיתוף Franco Oro

סוד הקסם של חישוקי הזהב , והמשיכה האינסופית אליהם .

האם אי פעם יצא לכן לענוד עגילי חישוק ששינו לגמרי את כל מראה הערב שלך . לרובנו אכן קרה וכולנו יכולים להסכים שיש משהו בחישוקים שיכול לעצב מחדש את הלבוש שלך וליצור טוויסט שיקי  שאי אפשר  להתעלם ממנו. עגילי חישוק למראה ייחודי ואופנתי .

מדוע אם כן עגילי החישוק הפכו להיות כל כך מבוקשים ?

רבגוניות –   יש כל כך הרבה סוגים שונים של חישוקים.  ניתן למצוא אותם במגוון גדלים, חומרים וצורות.  הם נעים בין מינימליסטיים , קלאסים ופשוטים ל מעוטרים , משובצים ומעוצבים שהופכים אותם למרגשים וייחודיים.  בקלות יכולים להפוך לאביזר בסיסי בקופסאות התכשיטים שלנו . עגילי חישוק מושכים תשומת לב לפנים שלך ועושים עבודה מצוינת . יש משהו גדול בגיאומטריה שלהם שבאמת עושה פלאים.  נראה שהמעגליות של החישוקים יוצרת סימטריה גיאומטרית ו -אאוטפיט שלם, הם פשוט מחברים הכל ביחד.  ב – פרנקו אורו תכשיטים תמצאי מבחר גדול של עגילי חישוק זהב ,  בשלל סגנונות ומחירים , בטקסטורות קלאסיות ומעוצבות ,מלאים בסטייל לאישה.

צילום יח”צ

עגילי פנינה מודרניים למראה מסתורי ורומנטי

מי לא מעריך את היופי הנצחי ואת האלגנטיות של פנינים ? היום ניתן למצוא עגילי פנינה מעוצבים ומשולבים עם עבודת מתכות , בצורות ובצבעים שונים ומרהיבים . עגילי פנינה ובכלל תכשיטי פנינה טרנד מאוד פופולרי וצובר ביקוש מאוד גבוהה , ומוערך מאוד בקרב נשים .

עגילים בשכבות – עגילים לא תואמים – עגילי שרשרת – טרג׳רס

טרנד העגילים הלא תואמים נמשך חזק בשנת 2022, טרנד בלתי צפוי , שיקי שובב ומרענן . הרבגוניות של שילובי סגנונות עגילים שיש להם איזשהו קו משותף ,המשכיות וסדר, בעיקר לנשים עם מספר חורים באוזניים שמתחילות בחישוק בתנוך וממשיכות  עד הליקס או טראגוס . שילובים מרעננים של שרשראות מוצמדות  לסטאד – עגיל בודד צבעוני ועוד אינסוף טקסטורות מעניינות . אנחנו פשוט מאוהבים  בטרנד הזה ויצרנו ליין מרהיב של שילובי שרשראות וצ’ארמס למראה מושך ומעניין  .

צילום יח”צ

 קלאסיקה – עגילי יהלום צמודים. 

טרנד העגילים שלעולם לא יצא מהאופנה , מיהלומים עגולים ועד טיפות יהלומים . עגילי יהלום שמספקים את הניצוץ והקסם שכל אישה צריכה להרגיש .

פשוט לקנות עכשיו ולענוד תמיד .  העגילים האלו בהחלט יעברו מדור לדור .

לסיכום

ב- פרנקו אורו תכשיטים תוכלו למצוא ולהתרשם ממבחר עשיר ומיוחד של עגילים .

כתובתינו : רחוב שוקן 27, קומה 4, תל אביב . ט״ל : 03-6818591

בשיתוף Franco Oro