בשיתוף הולי בייגל
חג השבועות הוא אחד החגים הישראלים המהנים, שמאפשר יציאה מן המטבח היהודי מסורתי-בשרי, לטובת מסורת חגיגית לא פחות שכוללת הישענות על המטבח החלבי, ומדגישה את חומרי הגלם הנשענים כולם על מתנות ארץ זבת חלב ודבש.
השנה ערב חג השבועות נושק לצאת השבת, מה שמהווה מגבלה של ממש לשומרי השבת, שיוכלו להתחיל בהכנות רק עם צאת השבת בשעה מאוחרת יחסית. הולי בייגל מציעה פתרון שמשלב נוחות והנאה של ממש, בהזמנת מגשי אירוח ומאפים בהתאמה אישית לכל שולחן, בכל הרכב ולכל משפחה. המגשים יגיעו אליכם עד כניסת השבת, ארוזים ומוכנים להגשה, או לחימום, בהתאם לתכולה.

בין מנות הדגל המובחרות לחג השבועות
מגשי ירקות וסלטים- מבחר ירקות גינה וירקות העונה בחיתוך מדויק, המשמר את רעננות הירקות וטעמם.
מגשי אנטי פסטי- ירקות צלויים ומתובלים בעיצוב ססגוני ובתיבול וטעמים ים תיכוניים מעודנים.
מגש גבינות קשות- מגש מעוצב ועשיר בטעמים, הכולל מבחר רחב של גבינות קשות ומשובחות ממשק הבוטיק המקומי- משק גל.
מגש סלמון מעושן- מגש שמגיע בעיצוב מפתה על מצע ירקות רעננים.
מגש עלי גפן- עלי גפן טריים ומבושלים, ממולאים באורז ועשבי תיבול, מגולגלים ומוגשים בליווי מטבלים שונים, יוגורט וטחינה.
מגשי קפריזה- שילוב ערב לחך בין פרוסות גבינת מוצרלה משובחת, פרוסות גבינה בולגרית קשה ומלוחה ופרוסות עגבניות טריות, בתיבול שמן זית ועלי זעתר טריים.
מגשים חמים- מגשים הכוללים מנות המיועדות לחימום, דוגמת בלינצ’סים עשירים, פסטה טרייה, לזניה מפנקת, פיצות וקישים אישיים ועוד.
אצל הולי בייגל הקישים במבחר גדלים, מקישים לזוג ועד למגשי קישים המתאימים לאירוח של 20 איש. הקישים מגיעים בקשת רחבה של טעמים כדוגמת ברוקולי, כרובית, בטטה, פטריות, בצל, תירס, אנטי פסטי, גבינות עם פסטו או קישים גדולים המותאמים לפי טעמכם האישי.

צוות השפים של הולי בייגל מאמין גדול בייצור של מנות בטעמים ייחודיים ומלהיבים, לצד עיצוב וויזואלי אלגנטי ומושך את העין. החיבור בין ירקות ססגוניים לגבינות מובחרות, הגשת סלטים בכוסות אישיות, בניית מנות בשכבות ובעיצובים שונים והתייחסות למכלול ולשולחן כקומפוזיציה קולינרית מושלמת.
הירושלמים המקומיים מכירים היטב את הטעמים הים תיכוניים העשירים של הולי בייגל, כאשר בית הקפה המקומי מארח מאות מבקרים, תיירים ומקומיים מדי יום, ומספק חוויית אירוח שאין שניה לה, במעטפת מלאה של שירות, איכות ומקצועיות, מרגע הכניסה בפתח, ההתקשרות וההזמנה ועד לביס האחרון.

סוף סוף אפשר קינוחים חלביים
ארוחת חג השבועות גם נבדלת מארוחות שאר החגים באפשרות שנפתחת סוף סוף לקינוחים חלביים. לא עוד עוגת שיש עם כוס תה לקינוח, אלא עולם שלם של מתוקים המתבססים על טהרת השוקולד, השמנת, החמאה ושלל חומרי גלם שלא אושרו על ידי פיית הקלוריות.
בהולי בייגל מבינים כי הקינוחים מגיעים לקיבה נפרדת, ומקשטים את שולחן החג במגוון מנות קינוח עשירות, בלינצ’סים ממולאים בכל טוב, קינוחי כוסות אלגנטיים, מוסים ועוגות. את עוגת הגבינה שהיא גולת הכותרת בחג, תמצאו במגוון טעמים ואם אתם חוגגים יום הולדת בחג אז בהולי בייגל מציעים גם עוגות גבינה לימי הולדת. אם ביניכם נמנים כאלה שלא אוכלים סוכר, הם לא ישארו לבד בחג ויוכלו ליהנות ממגוון קינוחים ללא סוכר.
כמובן שלא נשכח את חובבי הפירות, ונשלב בכל שולחן מגש פירות העונה חתוכים, טריים, רעננים ומתוקים.

והמחיר?
בדקתם פעם כמה אתם משקיעים בקניות לחג השבועות בסופר? כמה יקרים חומרי הגלם, הפטריות הטריות, הפירות, הגבינות, הרביולי המצונן? כמה השלמות לחוסרים אתם מבצעים תוך כדי ההכנות הרבות? זה הזמן לגלות שבהולי בייגל גם המחירים הוגנים, ועל הדרך חוסכים לכם את הקניות המייגעות וההכנות המרובות.
הולי בייגל, קייטרינג חלבי כשר (כשר למהדרין בהשגחת הבד”צ ורבנות ירושלים), איכותי ועשיר.
בחג הזה אנחנו עובדים ואתם נחים!
בשיתוף הולי בייגל
