"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
חודש לאחר ניסיון ההתאבדות

יהודה משי זהב הועבר לבית חולים סיעודי

יו"ר זק"א לשעבר, שמורדם ומונשם, עבר משערי צדק למרכז הרפואי הרצוג, שנחשב לאחד המובילים בתחומו • ניסה לשים קץ לחייו על רקע החשדות שביצע עבירות מין

,עודכן
0השמעה
יהודה משי זהב, צילום: צילום: מישל דוט קום

יהודה משי זהב,שניסה לשים קץ לחייו לפני חודש, הועבר מהמרכז הרפואי שערי צדק למרכז הרפואי הרצוג בירושלים, כשהוא מורדם ומונשם, ללא שינוי במצבו.

משי זהב הועבר להרצוג מאחר ומדובר במרכז ההנשמה הגדול במזרח התיכון, הנחשב לאחד מהגדולים בעולם עם למעלה מ-200 מונשמים כרוניים. המרכז מתורגל באשפוז חולים במצבים קשים וכרוניים.

על רקע החשדות לעבירות המין: יהודה משי זהב ניסה לשים קץ לחייו // צילום: יוני ריקנר

ב-22 באפריל משי זהב ניסה לשים קץ לחייו על רקע החשדות נגדו בביצוע עבירות מין. הוא ביצע את ניסיון ההתאבדות בביתו שבגבעת זאב. הוא ניסה לשים קץ לחייו כמה שעות לפני שידור תחקיר על אודותיו בתוכנית "עובדה",שלבסוף שודרלאחר התלבטויות.

משי זהב ייסד את זק"א (ארגון לזיהוי קורבנות אסון) בשנות ה-90. הוא ואנשי הארגון פעלו בזירות אסון בשנות האינתיפאדה. משי זהב פעל לאורך השנים לקירוב לבבות בין חילונים לחרדים וסייע ביוזמות חברתיות שונות. ב-2003 הדליק משואה בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל.

המרכז הרפואי הרצוג בירושלים,יח"צ המרכז הרפואי הרצוג

השנה היה אמור לקבל פרס ישראל למפעל חיים, בתקופה מורכבת עבורו לאחר מותם של אחיו ושני הוריו. בעקבות התחקיר, הוא החליט לוותר על הפרס והשעה עצמו מתפקידו.

בתחקיר "הארץ", שפורסם במרץ האחרון, הובאו עדויותיהם של שישה מקורבנותיו לכאורה של משי זהב, אולם נטען כי בפועל הוא ביצע מספר גדול בהרבה של תקיפות מיניות. עוד נטען כי משי זהב ניצל את הנכונות של צעירים חרדים רבים להתנדב לזק"א על מנת לנצל אותם מינית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר