"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

פפראצי: ליאור נרקיס רומנטי ביוון

שבעה חודשים אחרי הפרידה מספיר, ליאור נרקיס מצא עם מי להתחמם על החוף בחו"ל

,עודכן
0השמעה
ליאור נרקיס מתנשק במי הים של יוון. צילום: השם שמור במערכת ForReal

שבעה חודשים אחרי שסגר סופית את הפרק עםספיר,ליאור נרקיסעושה רושם שהוא ממש לא לבד. בסוף השבוע האחרון הוא תועד כשהוא צמוד לצעירה לא מזוהה בחוף פרטי ביוון, עם כל המרכיבים של פפראצי קלאסי: שמש, ים והרבה אינטימיות.

ליאור נרקיס מתנשק במי הים של יוון,צילום: השם שמור במערכת ForReal

15 שנים – סוף פרק

ליאור וספיר נרקיס התחתנו בנובמבר 2009, והיו נשואים במשך חמש עשרה שנים. לאורך השנים ביססו את מעמדם כזוג יציב במיוחד, עם שלושה ילדים, לא מעט תמונות זוגיות ופרופיל ציבורי מתון יחסית.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

אבל בסוף 2024, אחרי תקופה לא פשוטה שכללה פרידות, ניסיונות גישור והתייעצויות משפחתיות – הם התגרשו רשמית.

ליאור וספיר נרקיס בימים טובים יותר,צילום: אור גפן

אין תגובה, יש תמונות

הפעם, כשהוא תועד עם מישהי חדשה, נרקיס בחר שלא להרחיב. ל-For Real הוא מסר בלקוניות:"אין תגובה". אבל מה שכן יש זה תמונה צמודה במיוחד בחוף שקט ביוון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו