ישראל דויטש ואישתו מעיין רות שלום שכיכבו בריאליטי השידוכים "ווארט" הביאו לעולם לפני שמונה ימים את בנם המשותף הראשון. אמש (ראשון) נערכה הברית החגיגית ליורש העצר, שם גם נחשף שמו.
רות שלום שיתפה בחשבונה ברשת החברתית אינסטגרם תיעוד של הרגע שבו ישראל בעלה לוחש למוהל את השם הנבחר. על גבי קטע הווידאו נכתב בכותרת: "ויקרא שמו בישראל: הראל", בתוספת של אימוג'י לב לבן. באותה סצנה תועדה רות שלום כשהיא מחליפה דברים עם בעלה ופורצת בצחוק.
ישראל מצדו העלה בעמודו תוכן הקשור להפקת האירוע. "עמדת הברית שלנו מוכנה לקראת הנסיך הקטן", הכריז והוסיף אימוג'יז של לב כחול ודובי.
הברית של בנם המשותף של ישראל ומעיין מגיעה על רקע שיתוף בחילוקי הדעות ביניהם בכל הקשור לחינוך ילדים. בפודקאסט "הכביסה המלוכלת" שבה התארחו לאחרונה סיפר דויטש על פערי החינוך המשמעותיים הקיימים בינו לבין אישתו. בזמן ששלום נוהגת לשחרר, הוא דווקא מאמין במסגרת נוקשה יותר. "אני רוצה שהבית יהיה באיזשהו אורח חיים שאני מאמין בו, אבל לפעמים זה כל כך שונה שאנחנו לא מצליחים לגשר על הפערים", אמר דויטש בפודקאסט. "אני מאמין במשהו אחד, והיא במשהו אחר. אני מדבר על גבולות, סמכות הורית, ושם יש פער מאוד גדול. אני מאוד עם גבולות ומשמעת וסדר, והיא יותר נותנת, יותר מקלילה, כל מיני דברים כאלה. בעיניי זה בל יעבור ואני צריך לגשר על הדבר הזה".







