מיכל הקטנה שיתפה היום סיפור שהותיר אותה, לדבריה, בהלם - ביקור קצר אחרי חזרות בסופר, שנגמר בדרמה.
הכל נעצר בקופה
מיכל פתחה מצלמה בסטורי וחלקה עם עוקביה את החוויה הטרייה. "אני בשוק!!!! אני סיימתי חזרות, צמאה בקטע קיצוני, ומרגישה שאני בנפילת סוכר. נכנסת לקיוסק, מיני סופר כזה. לוקחת בקבוק מים, פותחת ושותה. לוקחת שוקולד, פותחת ונוגסת. כל מה שעובר לי בראש זה שאני חייבת רגע מים ומשהו מתוק", שיתפה.
לדבריה, כשהגיעה לקופה העניינים החלו להסתבך.
"לא עובדת עם מזומן"
"מגיעה לקופה לשלם. המוכר אומר לי: 'רק מזומן'", סיפרה. "אני אומרת לו: 'אין לי מזומן. יש לי אפל פיי יש לי ביט תגיד לי איך לשלם אני משלמת. מזומן אין לי'".
לטענתה, המוכר הפנה אותה לכספומט, אבל גם זה לא עזר לפתור את הבעיה. "הוא מתחיל להתעצבן ואומר לי: 'יש שם כספומט'. אני אומרת לו: אתה שומע, אין לי מזומן לא עובדת עם מזומן. יש לי אפל פיי, זהו". מכאן, לדבריה, האירוע הסלים.
"ואז הבנאדם מתעצבן"
"הוא פתח את העיניים שלו, הצמיד את הפרצוף לפרצוף שלי ואומר: רק קאש רק מזומן", סיפרה. לטענתה, בהמשך המוכר לקח ממנה את המוצרים שכבר פתחה: "ואז הבנאדם מתעצבן! חוטף לי מהיד את בקבוק המים שכבר שתיתי ממנו, לוקח את השוקולד שכבר נגסתי בו, ומסלק אותי מהחנות, ואני עומדת בחוץ בהלם". כך גם עצירה קטנה של כוכבת הילדים למים ושוקולד, נגמרה בסיפור לסטורי.

