"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

סטטיק נפצע על הבמה, וההופעה הופסקה (וידאו)

הזמר נפצע אמש במהלך הופעה בחדרה ופונה לקבלת טיפול רפואי, כשעלה חשש לשבר ברגלו. בתיעוד שהגיע לידי ForReal נראה רגע המעידה על הבמה, ומיד לאחריו מאבטח ניגש לסייע לו

0השמעה

סטטיק מועד בזמן הופעה

ההופעה שלסטטיקבחדרה הסתיימה אמש מוקדם מהמתוכנן, אחרי שהזמר מעד על הבמה ונפגע ברגלו. בתיעוד שהגיע לידי ForReal נראה רגע המעידה במהלך ההופעה, כשמיד לאחר מכן מאבטח ניגש לסטטיק ומסייע לו. בעקבות הפציעה ההופעה הופסקה והזמר פונה לקבלת טיפול רפואי.

לפי המידע שהגיע לידי ForReal, בשלב הראשון עלה חשש לשבר ברגל, אך טרם התקבל לכך אישור רפואי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

רגע המעידה של סטטיק תועד

בתיעוד מהמופע נראה סטטיק על הבמה וברגע אחד מועד ונפגע. מאבטח שנמצא בסמוך ניגש אליו ומסייע לו. בתמונה שהגיעה לידי ForReal לאחר האירוע נראית רגלו של סטטיק חבושה.

סטטיק מתאושש מהפציעה ומקבל טיפול רפואי |צילום: השם שמור במערכת ForReal

זו לא הפעם הראשונה

סטטיק,לירז רוסו, מנהל קריירת סולו מאז סיום הפעילות המשותפת עםבן-אל תבורי, וכיום משמש גם מנטור ב"דה וויס" ברשת 13.

זו לא הפעם הראשונה שהופעה של סטטיק נעצרת בעקבות פציעה. באוגוסט 2022, כשעוד הופיע לצד תבורי, הופסקה הופעה של השניים באילת לאחר שעמוד תאורהנפל באזור הקהל. באירוע נפגעו באורח קל שתי ילדות ואישה. סטטיק עצמו לא נפצע אז. נאחל לו הפעם התאוששות מהירה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו