"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

שבוע לפני החתונה עם אמילי דמארי: הבחירה של דניאל עמית

שבוע לפני שתינשא לאמילי דמארי, דניאל עמית התחילה לפזר רמזים באינסטגרם על שמלות הכלה שלה, והבהירה שמדובר בבחירה שלדעתה ממש לא היתה מובנת מאליה. עכשיו אפשר לגלות מי קיבלה את המשימה

0השמעה
יממה לפני החתונה, היא הגיעה לבית החולים. אמילי דמארי עם בת זוגה, דניאל עמית , שי פרנקו
יממה לפני החתונה, היא הגיעה לבית החולים. אמילי דמארי עם בת זוגה, דניאל עמית. צילום: שי פרנקו

ברצף סטוריז לא מבוטל,דניאל עמיתמתחילה לפזר רמזים לקראת החתונה: "אני חושבת שאתם לא תאמינו אצל מי אני עושה שמלות כאלה", כתבה היום עמית באחד הסטוריז שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה. בהמשך הוסיפה כי מבחינתה מדובר בבחירה ממש לא מובנת מאליה.

דניאל עמית,

מי לקחה על עצמה את התפקיד?

אושיית הרשת הציגה את הבחירה ככזו שלדעתה העוקבים לא יצפו לה. את השמלות עצמן היא עדיין לא חשפה, אבל הספיקה לעדכן את העוקבים בדבר הכי חשוב לכלה ביום המאושר בחייה- השמלה. מהסטוריז שפרסמה עמית עולה כי מי שתעצב עבורה את שמלת הכלה היא לא אחרת מאוריה עזרן.

עזרן ידועה כמעצבת שמלות כלה וערב, ולא מעט סלבס ישראליות כבר לבשו עיצובים שלה לאורך השנים. הפעם היא תעצב את שמלות הכלה של עמית ביום המאושר בחייה.

דניאל עמית חושפת מי תעצב לה את השמלת כלה| מתוך עמוד האינסטגרם של דניאל עמית

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

דניאל עמית ואמילי דמארי עוד רגע מתחת לחופה

עמית ובת זוגהאמילי דמאריצפויות להתחתן ביום חמישי הבא, 27 באוגוסט, באירוע בתל אביב. דמארי הציעה לעמית נישואים בינואר, במהלך אירוע לציון שנה לשחרורה מהשבי ובאפריל עמית הפתיעה אותה והציעה לה נישואים בחזרה.

את תאריך החתונה הן חשפו בסוף מאי, בסרטון שצולם בגמר גביע המדינה, לצד השתיים גםגלי וזיו ברמן, חבריה של דמארי ושורדי השבי היו חלק מההפקה. מאז, עמית ודמארי ממשיכות לשתף מדי פעם הצצות מההכנות, אבל בלי לחשוף מראש כל פרט.

עכשיו, שבוע בלבד לפני שהשתיים צפויות לעמוד מתחת לחופה, הפוקוס עובר גם למה שתלבש עמית. וברצף הסטוריז האחרון של עמית, אחד הפרטים המסקרנים כבר קיבל תשובה: מי תהיה אחראית על שמלות הכלה שלה.

אמילי דמארי ודניאל עמית,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו