כוכבת "חתונמי" קטיה אברבוך אמא בפעם השנייה

אחרי שהכירו מול המצלמות, נישאו והפכו להורים לריטה, קטיה אברבוך וליאור אורן מרחיבים את המשפחה עם בת נוספת

קטיה אברבוך ילדה בת שניה. צילום: נאן מלמד מעמוד האינסטגרם של קטיה אברבוך

קטיה אברבוך וליאור אורן, מהזוגות של העונה החמישית של הריאליטי "חתונה ממבט ראשון", הפכו להורים בפעם השנייה. אברבוך ילדה בת, אחות קטנה לריטה בת ה-3.

אברבוך ואורן הכירו ב"חתונמי", המשיכו את הקשר גם אחרי שהתוכנית הסתיימה ובהמשך נישאו. במאי 2023 נולדה בתם הבכורה ריטה.

ריטה אחות גדולה

באפריל האחרון בני הזוג הודיעו בפוסט כי הם מצפים לילד נוסף. אברבוך כתבה אז: "מחכים ומתרגשים כל כך. אבא, אימא ואחותך הגדולה!".

קטיה אברבוך ובעלה ליאור אורן, צילום: פיפל פוטוגרפי

עכשיו אברבוך ילדה בת נוספת והמשפחה מתרחבת. שלוש שנים אחרי שהפכו להורים בפעם הראשונה, ריטה הפכה לאחות גדולה. 

אחרי שנים הרחק מהחשיפה

בדצמבר 2025 אברבוך חשפה לראשונה את פניה של ריטה ברשתות החברתיות, אחרי יותר משנתיים שבהן הקפידה שלא לעשות זאת.

קטיה אברבוך וליאור אורן יחד עם בתם ריטה, צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של קטיה אברבוך

בפוסט שפרסמה אז הסבירה שהאינסטגרם הפך מבחינתה לאלבום משפחתי, ושהרגישה שריטה חסרה בתיעוד של החוויות המשפחתיות.

"אני ממש רוצה לראות אותה חלק מהסיפור והזכרונות שלנו, אז החלטנו לחשוף אותה, מקווה שזה הדבר הנכון לעשות ולא פחות חשוב - שהיא תסכים עם זה בהסתכלות לאחור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו