איתי תורג'מן וטליה מזוז בדרך לילד שני
השקת "הפשוטע" של כאן 11 נועדה להיות מסיבת פיג'מות ורודה, אבל איתי תורג'מן וטליה מזוז הגיעו עם עדכון משפחתי שקשה לפספס

איתי תורג'מןוטליה מזוזהגיעו אמש להשקת הסדרה החדשה "הפשוטע" בקולנוע לב בתל אביב, באירוע של כאן 11 וכאן BOX שנערך באווירה של מסיבת פיג'מות. חברי הקאסט הגיעו בהתאם, הקולנוע נצבע בוורוד, ותורג'מן ומזוז חשפו שם בטן הריונית. כן, גם באירוע פיג'מות ורוד יש מי שמגיע עם ניוז משפחתי אמיתי.
איתי תורג'מן וטליה מזוז מרחיבים את המשפחה
תורג'מן ומזוזנישאו באוקטובר 2024, אחרי כשנה של זוגיות, והפכו בהמשך להורים לבן בכורבשםלביא יוסף.
לפי התיעוד מהאירוע והפרטים שנמסרו ל-ForReal, השניים בדרך לילד שני. מזוז, מורה לפילאטיס במקצועה, ותורג'מן, מהשחקנים המוכרים בתעשייה המקומית, הגיעו יחד להשקה, הצטלמו, והבטן ההריונית עשתה את מה שהיא עושה הכי טוב - העבירה אליה את הפוקוס.
"הפשוטע" עלתה על פיג'מה
"הפשוטע" היא הסדרה החדשה של כאן 11 וכאן BOX, בהפקת טדי הפקות. את הסדרה יצרבר אלמליח-דונצוב, מי שהמציא את הפשוטע, עםאושרית סרוסיוחן רוטמן.דן מסר("האחיין שלי בנץ") ביים.
