"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל
פרסום ראשון

פסטיגל 2026: הליהוקים ממשיכים

פרסום ראשון: ההכנות למופע החנוכה בעיצומן ול-For Real נודע כי שורת כוכבים נוספים עשויים לככב על הבמה

,עודכן
0השמעה
שחר טבוך, בר ברימר, נועם קליינשטיין, עדן גולן. צילום: מקס פבזנר, אלון שפרנסקי, מתוך אינסטגרם

אחרי שהיינו הראשונים לספר לכם כינועה קירלורן דנקרישתתפו בפסטיגל 2026, השמות של מי שעשויים לככב בפסטיגל 2026 ממשיכים להגיע - והם מסקרנים במיוחד.

בימים אלו מנהלים בהפקת המופע משא ומתן עם לא מעט כוכבים בביצה המקומית, במטרה להביא את השמות המדוברים של הרגע - אבל גם משתתפים עם כישורי שירה, משחק וריקוד שמתאימים להפקה בסדר גודל כזה. אז את מי נראה בפסטיגל הקרוב?

ל-For Real נודע כי בהפקת המופע מנהלים מגעים מתקדמים יחד עםעדן גולן. גולן, נציגת ישראל לאירוויזיון 2024, נחשבת לאחת הזמרות העסוקות בתעשייה. היא כיכבה במופע בשנה שעברה והשיר שלה "סוויץ" יחד עםשחר טבוךהגיע למקום הראשון בתחרות.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עדן גולן,צילום: שי תמיר

עוד נודע ל-For Real כי השחקןבר ברימרנמצא גם הוא במגעים להשתתפות בפסטיגל השנה. ברימר השתתף במופע ב-2021 והוא נמצא בשנה מקצועית עמוסה במיוחד, עם השתתפות ב"רוקדים עם כוכבים", הדרמה "המטכ"ליסטים" והשתתפות בהצגה בתיאטרון חיפה.

גם הזמרתנועם קליינשטייןנמצאת במשא ומתן עם ההפקה. קליינשטיין היא אחת הזמרות הצעירות המדוברות של השנה החולפת. בחודש שעבר היא שחררה את אלבומה החדש "הדרך הבטוחה לשבור לעצמי את הלב" ובחודש הבא תופיע באמפי שוני.

בר ברימר,צילום: אריאל סנין

ל-For Real כי מי שהשתתפותו בפסטיגל השנה נסגרה היאשחר טבוך. זו תהיה הפעם השלישית בה טבוך ישתתף במופע הענק. בשנה שעברה הוא השתתף והשיר שלו עם גולן הגיע כאמור למקום הראשון והשנה הוא ינסה לשחזר את ההצלחה.

מהפקת הפסטיגל נמסר בתגובה:"אנחנו בשלב הליהוק וטרם התקבלו החלטות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו