"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

החום עולה: אסף גרניט בתחתונים

השף המצליח לא יורד מהכותרות. הפעם הוא מושך תשומת לב בזכות תמונה לוהטת במיוחד

,עודכן
0השמעה
אסף גרניט בתחתונים. צילום: צילום מסך מאינסטגרם

אסף גרניט, השף הישראלי בן ה-47שלא ממש צריך עוד סיבה להופיע בכותרות, סיפק לעוקביו באינסטגרם רגע קטן של "רגע, זה באמת עלה לפיד?". לפי התמונה ששיתף בחשבון שלו, גרניט הופיע בתחתונים בלבד והציג תוצאה של לא מעט שעות בחדר הכושר. כי כנראה שגם בין סרוויס לסרוויס יש זמן לסקוואטים.

מראה צד אחר באינסטגרם

גרניט, שמוכר בעיקר מהמטבח, מהמסעדות ומהנוכחות הטלוויזיונית שלו, שיתף תמונה שבה הוא נראה בלבוש מינימלי במיוחד. לא עוד סינר, לא עוד מחבת, לא עוד צלחת מדויקת מדי שמישהו באירופה יבחן בזכוכית מגדלת. הפעם: תחתונים, מראה ספורטיבי, והרבה פחות בד ממה שמקובל באייטמים על שפים.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

השף עטור כוכבי המישלן מוכיח בתמונה שהוא לא משקיע רק במטבחים ובמסעדות, אלא גם בשגרת כושר נוכחת מאוד. גרניט, לפי מה שנראה בתמונה, מציג מראה מחוטב במיוחד.

אסף גרניט,צילום: אינסטגרם

מה שבטוח: הפוסט הזה מספק לגרניט עוד כותרת, רק שהפעם היא לא מגיעה מצלחת, מסעדה או ביקורת אוכל. היא מגיעה מהאזור שבו אינסטגרם הכי אוהבת לפעול: תמונה אחת, מעט מאוד בד, והרבה תגובות בדרך.

אסף גרניט,צילום: גיא כושי ויריב פיין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו