"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל
הדיבור

בדרך לשלמות: על פערי הנראות בין עדן ואושר

בפרק השני של "בדרך לשלמות", מאיה גסמן הלל ולינוי בן משה סימו דיברו על הסרטון של נטע ברזני מול אוהדי הפועל תל אביב, ועל מי שעדיין בודק אם עדן פינס ואושר כהן "מתאימים"

,עודכן
0השמעה

בדרך לשלמות - פרק 2 | ForReal

בפרק השני של "בדרך לשלמות" ב-ForReal, הפודקאסט שלמאיה גסמן הללולינוי בן משה סימו, השתיים נכנסו לשני מוקשים קלאסיים של סלבס בישראל: זוגיות שמישהו באינטרנט החליט למדוד בסרגל, וכדורגל.

עדן פינס ואושר כהן עברו עוד ועדת התאמה

אחד הנושאים שעלו בפרק הוא הזוגיות שלעדן פינסואושר כהן, ובעיקר התגובות סביב מי שחושב שיש לו סמכות לקבוע אם זוג "מתאים" ויזואלית. כן, מתברר שגם אהבה עוברת לפעמים ועדת אסתטיקה של מגיבים.

גסמן הלל יצאה להגנת השניים ואמרה: "אם את מתהלכת בעולם בתחושה שאת יודעת מה הערך שלך, אם את הולכת בתחושה שאת יודעת מה הערך של הפרטנר שבחרת, זה לא משנה איך הוא נראה".

עדן פינס ואושר כהן בלוק הראשון של חגיגות החינה,צילום: שירן מועלם

בהמשך היא הוסיפה: "אני רואה אותם ואני אומרת איך אני אוהבת את הזוג הזה. אני אוהבת את הזוג הזה, אני בעדם".

על הטענות סביב "פערי נראות", כפי שעלו בשיחה, נאמר בפרק כי "הפער לא קיים".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

נטע ברזני צעקה בית"ר במקום הלא נכון

בהמשך הפרק השתיים עברו לנטע ברזני. ברזני צילמה את עצמה השבוע שרה "יאללה בית"ר" מול אוהדי הפועל תל אביב מחוץ לבלומפילד.

נטע ברזני בין אוהדי הפועל תל אביב. פרובוקציה מיותרת?,צילום: צילום מסך

זה לא בדיוק המקום הכי רגוע לשיר בו לצד השני, אבל גם לא סיבה לתגובות אלימות. לפי אותו פרסום, ברזני ספגה לאחר מכן קללות ואיומים.

בן משה סימו התייחסה לתגובות שקיבלה ברזני ואמרה: "אם את נכנסת למים של כרישים, בסדר, ואת עושה להם ככה עם דם, עם פצע פתוח, אל תתבלבלי שיתנו לך באישי".

גסמן הלל לא מסכימה איתה: "אני חושבת שהגברים האלה שהתנהגו ככה, זה אלימות לכל דבר ועניין וממש לא הגיע".

מאיה גסמן הלל ולינוי בן משה סימו באולפן "בדרך לשלמות",צילום: ForReal

"זה בדיוק מה שמפלג את העם"

היא הרחיבה את הדיון מעבר לכדורגל ואמרה: "זה בדיוק מה שמפלג את העם. העם שלנו גם ככה חצוי, מפולג, מה שהיא עשתה מפלג, מה שהיא עשתה זה לא מכבד".

הפרק המלא של "בדרך לשלמות" זמין להאזנה בכל הפלטפורמות ולצפייה כאן באתר ובאפליקציה של ForReal.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו