"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

הטעות הקטלנית של דייר "האח הגדול"

הטעות הקריטית שעשה אמש בן אוזלבו בחדר "האח הגדול" גררה נגדו תגובות לא רק של דיירי הבית האחרים אלא גם של כוכבי העונה בעבר

,עודכן
0השמעה
בן אוזלבו. צילום: צילום מסך

אמש (רביעי) במהלך פרק נוסף ששודר התבקש הדייר בן אוזלבו מ"האח הגדול" לבחור שלושה דיירים שיקבלו את הזכות לקבל תמונות משפחתיות. אחרי שבחר בגל רובין, אימא לשישה, הוא התחרט וקבע לבסוף שמי שיקבלו את הצילומים הן הדיירות הצעירות אור, הודיה וגאיה. שינוי הבחירה שלו ברגע האחרון עורר לא מעט זעם בבית מצד דיירים שחולקים עם אוזלבו את אותה קורת גג, אך גם בחוץ הוא זכה למתקפה כשזוכה "האח הגדול" אור בן-דוד והפיינסליטית בר כהן יצאו גם הם נגדו.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

לא רק דיירי הבית יצאו נגדו. בן אוזלבו,צילום: רן יחזקאל

"אוקיי, בן ירד לי מהעיניים", כתבה בר בפוסט שהקדישה במיוחד עבור הסצנה. "אני יכולה לא לסבול אופי של אדם, אבל עד הילדים", הסבירה. "וב'האח' אימהות ואבות מקבלים תמונות ראשונים! זה חוק לא כתוב. זה יעלו, ומגיע לו", ניבאה.

"זה יעלה לו ומגיע לו". בר כהן נגד בן,צילום: אינסטגרם

גם זוכה העונה ה- 14 של הריאליטי המצליח אור בן-דוד יצא נגד אוזלבו על רקע ההחלטה השנויה במחלוקת שלו להסיר את גל מרשימת הדיירים שיקבלו תמונה משפחתית. "מה הלך פה עכשיו?!", שאל בפליאה. "הוא (בן) אמר גל וגאיה, פתאום הוא שינה את ההחלטה הזאת. סימן שזה כן אישיו. וואלה, בן אתה מתחיל לאכזב מאוד בשני הפרקים האחרונים", אמר אור. אחר כך הוסיף וכתב: "בן מתחיל להיגרר ולאכזב ברמות!".

בן מתחיל לאכזב אותו. אור בן-דוד,צילום: ניר פקין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו