"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

מיכל אנסקי על מצבה הנפשי: "נזרקת למצבי קיצון"

שופטת ריאליטי האוכל והיזמית נשאלה לשלומה בתיבת שאלות שפתחה, ושיתפה בטלטלה שהיא חווה

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נשאלה על מצבה הנפשי ושיתפה בטלטלות. מיכל אנסקי , ערן לוי
נשאלה על מצבה הנפשי ושיתפה בטלטלות. מיכל אנסקי. צילום: ערן לוי

אחרי לילה לא פשוט בכלל רווי באזעקות, מיכל אנסקי התעוררה הבוקר (שני) ובחרה לפתוח אותו עם חיבור לעוקביה כשפתחה תיבת שאלות. כשנשאלה בפשטות לשלומה, היא סיפרה באומץ על תנודות קיצוניות במצב הרוח, ולאחר מכן שיתפה בסיבה שהיא רצה למקלט עם בעלה אייל אמיר ובנותיה ולא רוכשת מיגונית פרטית.

תנודות קיצוניות במצב הרוח. מיכל אנסקי, צילום: אור גפן

"מה שלומך, באמת?", נשאלה אנסקי שבחרה להשיב על גבי תמונת סלפי שלה: "זה משתנה. המון פעמים במהלך היום אני מוצאת קו אמצע ואז נזרקת החוצה למצבי קיצון של רגשות נמוכים".

"רגשות נמוכים". מיכל אנסקי, צילום: אינסטגרם

מיכל נשאלה בהמשך מדוע היא רצה למקלט, בזמן שהיא יכולה להרשות לעצמה מיגונית מאחר שהיא גרה בבית פרטי עם שטח מספיק רחב. "פניתי לארבע חברות שונות של מיגונית לבית", עדכנה. "יש לי גינה גדולה, וזה נראה לנו אידיאלי. הבעיה היא שכולם ללא יוצא מן הכלל העלו מחירים בצורה קיצונית! חלקם הכפילו את המחיר מהפרסומים", ציינה על גבי סרטון של אייל בעלה מחזיק בשתי בנותיהם המשותפות בזמן אזעקה. "ביום זה נראה כך", הוסיפה. "בלילה, כמו הלילה האחרון, זה לרוץ איתן מתחת לטילים מתפצלים מעל הראש".

אינסטגרם

סביב השיח על מצבה הנפשי, אנסקי התבקשה לשתף מדוע היא מסתובבת בביתה עם חגורת בטן. "אני לא ממש יודעת. זה עניין נפשי יותר מהכל", ענתה. "אם אהיה כנה, אני חושבת שזה עוזר לי לשמור על זקיפות בגוף שמזכירה לי לשמור על זקיפות תודעתית בימים כמו היום שאייל עובד בהרינג, ואני עם הילדים בקייטנת אימא 24/7...".

מסתובבת עם חגורת בטן. מיכל אנסקי, צילום: אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...